Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

τα ακρα του Καρατζαφυρερ και το τσεκουρι του Βοριδη..


Καρατζαφέρης: Θα έβαζα τον Βορίδη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Ντρίμπλα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ


  
 



Με ...φόρα εμφανίζεται τελευταία ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και με τον ανατρεπτικό του λόγο για άλλη μια φορά προκαλεί συζητήσεις. Η δήλωσή του πριν από λίγο στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι θα έβαζε στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον Μάκη Βορίδη, φαίνεται ότι προκαλεί νέα δεδομένα στην κατεύθυνση της πολιτικής συζήτησης. Πολλοί εκτιμούν ότι ο Πρόεδρος βάζει μπρος και πάλι τις μηχανές του κόμματος, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι θολώνει τα νερά ο πρόεδρος με νέες προσπάθειες προσέγγισης.
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή βοηθήθηκε από τα ΜΜΕ» και πρόσθεσε, μάλιστα πως ο ίδιος είχε πει από το Φεβρουάριο του 2012 ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι με τέτοια πολιτική, πάντα θα δημιουργείται κάποιο τέτοιο μόρφωμα, τονίζοντας ότι με αυτή την οικονομική «συνταγή» δεν πάμε πουθενά.
«Φοβούμαι ότι η ΝΔ δεν είναι πλέον γαλάζια. Έχει γίνει σομόν. Υπάρχουν δύο άκρα. Το ένα άκρο είναι η Χρυσή Αυγή. Το άλλο δεν ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ελέχθη. Είναι κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είμαι σίγουρος ότι ελέγχεται επαρκώς από τον κ. Τσίπρα», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, συμπληρώνοντας: «Και τα τάγματα εφόδου της ακροδεξιάς είναι τα ίδια με τα τάγματα εφόδου των Εξαρχείων, τα οποία ζήσαμε, μετά τον Γρηγορόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου