Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αδωνις Γεωργιάδης........

Αδωνις Γεωργιάδης: Είμαστε η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο



Η αποσυμφόρηση των μεγάλων νοσοκομείων μέσα από τη μεταφορά των χρόνιων πασχόντων στα μικρά νοσοκομεία, είναι ένας από τους στόχους του υπουργείου Υγείας υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο MEGA τόνισε πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο, όπως μετά το τσίμπημα μιας μέλισσας. Πρόσθεσε μάλιστα «θα ήταν καλό να πηγαίνουν στα νοσοκομεία μόνο όσοι έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα».
Μάλιστα, αναφερόμενος στο θέμα της δυνατότητας εξυπηρέτησης των πολιτών ο υπουργός σημείωσε ότι είμαστε η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο και έφερε ως παράδειγμα το τσίμπημα μιας μέλισσας.
Ασφαλώς!!! Εγώ πχ, δεν είχα τί να κάνω σήμερα και λέω... δεν πάω να στηθώ στην ουρά σε κανένα νοσοκομείο;;; Έτσι για να περάσει η ώρα!!!

Lifestyle ακροδεξιά και όμως κάποιοι τον ψήφισαν
 
 σημερα πηρα στο νοσοκομειο της περιοχης μας για ορθοπεδικό και μου έκλεισαν για τον Σεπτεμβριο εγω με το ζορι περπαταω αυτο ειναι συστημα υγειας και με τον Αδωνη θα πεθανουμε ας τον χαίρονται αυτοι που τον ψηφισαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου