Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Πόσο αισχρή είναι αυτή η Γεροβασίλη;



Σπύρος Σούρλας

H χτεσινοβραδυνή εικόνα Γεροβασίλη θύμιζε περισσότερο εικόνα Χουντικής τηλεπαρουσιάστριας, παρά κυβερνητικής εκπροσώπου..

Οι εκπρόσωποι της πλέον λούμπεν αστικής διαχείρισης ειναι τόσο άσκημα γαντζωμένοι στην εξουσία, που σε λίγο ενώ θα γνωρίζουν πως εκφράζουν το 2 % της κοινωνίας, θα προσποιούνται πως αγωνίζονται για τα συμφέροντα των 'αδυνάμων'

Ανακινείται ο Γκαίμπελς στον ταφο του, με αυτούς τους εξουσιομανείς Μουσσολινικούς..

   


Πόσο αισχρή είναι αυτή η Γεροβασίλη!!

" Η επιστροφή της ήδη καταβληθείσας πρώτης δόσης στέλνει 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, εμποδίζει την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών και στερεί από τον δημόσιο προϋπολογισμό 255 εκατ. ευρώ, πόρους αναγκαίους ειδικά σε μια περίοδο που η κοινωνία τους έχει ανάγκη και τους επιστρέφει στους λογαριασμούς τεσσάρων πολύ πλούσιων επιχειρηματιών", δήλωσε, για την απόφαση του ΣτΕ.

Καμία ανάληψη ευθύνης, για τον ξεφτιλισμένο νόμο τους, που μόνο τη διαπλοκή δεν περιόριζε! Το αντίθετο! Οσο περισσότερο το χρήμα, "απ΄όπου κι αν προερχόταν", τόσο πιο εύκολη η παροχή της άδειας.

Κανένας έλεγχος ΠΟΘΕΝ έσχες! Κανένας έλεγχος ποινικού μητρώου και ποινικών εκκρεμοτήτων! Κανένας έλεγχος εκμετάλλευσης κονδυλίων του Δημοσίου!


Αλλά να τώρα, που θα την πληρώσουν οι πολίτες! Γιατί δεν θα πάρουν τις κοινωνικές παροχές, από τα ναρκοευρώ τους.

Το κακό ΣτΕ μας στέρησε τις παροχές! Αυτό επιτρέπει τη διαπλοκή!

Το ΣτΕ, κα Γεροβασίλη μου, δεν ασκεί κυβερνητική πολιτική!
Εσείς το κάνετε και επιλέξατε να δίνετε τους φόρους και τις αιματηρές οικονομίες μας, στους τραπεζίτες της Ευρώπης σας και όχι στους πολίτες της χώρας, που παραμιλάνε!

Βρε άσταδιάλα γκεμπελίσκοι!!!





Είναι τόσο εξοργιστικά αλήτες, που παίζουν με τον πονο της πτωχοποιημενης κοινωνιας, διαδίδοντας απίστευτα γκαιμπελίστικα ψέμματα, πως τα παιδακια θα πεινάσουν, επειδή δεν έγινε δεκτός ο νόμος -σανός-βοσκοτοπια -κανάλια..

Τα παιδάκια και οι φαμίλιες τους προφανώς δεν πεινάνε, με την εξοντωτική πολιτική που ακολουθούν για την κοινωνία και με όσα έχουν ψηφίσει τοσο καιρό έτσι?

Τα παιδάκια δεν διαλύονται βλέποντας τους γονείς τους άνεργους, προλεταριοποιημενους, τσακισμένους, μεσα στην κατάθλιψη, στην απόσυρση και στην ματαιωση?

Τα παιδάκια δεν τσακίζονται για τα παραπάνω, αλλά επειδή αναιρεθηκε ενας νομος, από τον οποίον τα χρήματα θα πήγαιναν στις δανειακές υποχρεώσεις..

Πιό υποκριτικά σφουγκαρόπανα δεν κατασκέυασε ο τοπος



το μόνο που δεν είπε η Γεροβασιλη ειναι πως με τα λεφτα απ τις άδειες θα βγαίναμε απ τα μνημόνια...
Δηλαδή, με βάση αυτά που μας είπε η Γεροβασίλη, επειδή θα μείνει ο Μαρινάκης χωρίς κανάλι, 15 χιλιάδες παιδιά θα μείνουν δίχως παιδικό σταθμό. Πιο Γκαίμπελς, πιο Κουρής, πιο φασίστας και γελοίος λαϊκιστής πεθαίνεις.
..............................................................................................................................................
KEFALONIA UPDATE    2/11/      ON AIR 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου