Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

και ξαφνικά οι 10 "κουκουλοφόροι" γίναν 10000..

 Εξουσίες, δικαστές και εισαγγελείς είναι μόνοι τους.
Ο Ρωμανός δεν είναι μόνος του.Έχει ΑΔΕΡΦΙΑ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ



Οδός Νοταρά,Εξάρχεια,Αθήνα.
Από απόψε "Οδός Αλληλεγγύης".

Μια οδός στην οποία διαδηλωτές βρήκαν ξεκλείδωτη και ανοικτή πόρτα πολυκατοικίας και έτσι κατάφεραν να σωθούν από τη θεσμική συμμορία Κικίλια. Μια οδός όπου για ώρες άνθρωποι σε τρεις διαφορετικές πολυκατοικίες άνοιξαν τα σπίτια τους για να κρύψουν διαδηλωτές, που έκραξαν τα ΜΑΤ από τα μπαλκόνια και πέταξαν μέχρι και γλάστρες. Όχι μια μόνο μια πολυκατοικία. Η οδός. Ο δρόμος, οι άνθρωποι.
Όταν ο κόσμος, που παραμέναμε πάνω στη πλατεία, κατεβήκαμε προς το Πολυτεχνείο, άρχισαν να βγαίνουν από τις εισόδους άνθρωποι που γλύτωσαν με τους γείτονες να στέκονται στα μπαλκόνια. Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία.
Αγαπημένοι μας γείτονες, υποκλινόμαστε.


Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών,
πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών.




...300 οικογένειες,πουλάνε κι αγοράζουν την αξιοπρέπεια ενός λαου......μαζί με τα 3 δέλτα ..... τους δημοσιορουφ,τους δικ4στες και τους δεσποτάδες....


 
.




Προσυπογράφω
πολύφημος @Polyfimos
Είμαι με τα παιδιά που βαστάνε μολότοφ και όχι με τους βασανιστές που κρατάνε πιστόλια. Όσοι δεν γουστάρουν να με διαβάζουν, δρόμο.



Σωσώ 
και ξαφνικά οι 10 κουκουλοφόροι γίναν 10000..





Βρέχει μολότοφ,άντε κάντε μια ευχή
(να γίνει η επανάσταση παντού πραγματική
  ) 

 



Θλιβερή χούντα του Σαμαρά, μπάτσοι, νεοναζί και λοιπά εκτρώματα του ακατονόμαστου λαού σας να το ξέρετε, μπορεί να μεγαλώνουμε, να ωριμάζουμε και να γερνάμε αλλά θα βρισκόμαστε όλοι εκεί όπως τον Φλεβάρη του 2012, το καλοκαίρι του 2011, τον Δεκέμβρη του 2008, τον Νοέμβρη του 1995 και παλαιότερα και θα ξερνάμε φωτιές από τα οδοφράγματα μας πάνω σας. Και δεν θα είμαστε δεκάδες αλλά χιλιάδες.
Οι αποψινές ήταν οι πρώτες φλόγες της πύρινης λαίλαπας που έρχεται καταπάνω σας.


Like ·  ·  
Όλος ο 6ος όροφος στη γαδα γεμάτος αίματα..




 
 

 · Η κυβέρνηση πάει να αντιμετωπίσει και το θέμα του Ρωμανού με τα ΜΑΤ. Με τον μόνο δηλαδή τρόπο που αντιμετωπίζει όλα τα θέματα εδώ κ χρόνια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου