Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

σκάσε.........




Like ·  · 

σκάσε......... 

4 hrs · Edited · 
Και τώρα νοικοκυραίοι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Ο Ρωμανός συνεχίζει τον αγώνα του για εικοστή τρίτη μέρα, η συστημική δικαιοσύνη απέρριψε το νόμιμο αίτημά του, τα παιδιά σας θα σπουδάζουν στο ΤΕΙ προστατευμένα, μακριά από επικίνδυνες παρέες, για να σας μοιάσουν και να μείνουν για πάντα γονατιστά.

Ο Νίκος, ο κάθε Νίκος που ορθώνει ανάστημα, ο Νίκος, όπως ο κάθε Νίκος, δικό σας θύμα, είναι επικίνδυνος γιατί ζητά ισονομία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα για όλους, δικαιοσύνη.
Στολίστε τα δενδράκια σας, καθίστε στο οικογενειακό τραπέζι χωρίς τύψεις, περιμένετε με αγωνία τις εντολές της τρόικα, ξεροσταλιάστε στις ουρές για τον ενφιά, κι αφήστε έναν νέο να αργοσβήνει επώδυνα. Γαμώ την ηρεμία σας, την απανθρωπά σας, τον ραγιαδισμό σας, Δολοφόνοι!

σκάσε......... 

Ο Νίκος Ρωμανός είναι μεγάλος μάγκας· επαναστάτης. Είναι αναρχικός και δε γουστάρει να βλέπει πολιτικάντηδες ή να παίζει τα βρώμικα παιχνίδια τους, και καλά κάνει. Εσύ που τους αποδέχεσαι και δήθεν συμμετέχεις στα πολιτικά δρώμενα τί κατάφερες; χρωστάς το σπίτι που έχτισαν οι γονείς σου με τον ιδρώτα τους, δεν έχεις να ταϊσεις το παιδί σου και στις ερχόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσεις Σαμαρά μην τυχόν και τρομάξουν οι αγορές και πλέον γίνεις κι επίσημα φτωχός. Ο Ρωμανός πάλι είπε όχι σε όλ’αυτά και πήγε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Ο Ρωμανός είπε όχι κι έδωσε και δίνει αγώνες για να πολεμήσει τον εχθρό του.
Ξέρω ότι μάλλον δεν θα τα καταφέρει στον τελευταίο του αγώνα και θλίβομαι βαθειά, δεν τον λυπάμαι όμως· τον θαυμάζω. Εμάς λυπάμαι που μένουμε πίσω... κυριολεκτικά πίσω, σαν να λέμε μεσαίωνας.

http://thoughtforchange.gr/social.php?article=41
Like ·  · 

σκάσε......... 

μπράβο ρε ‪#‎Νίκο‬ Ρωμανέ. έδειξες πως υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν υπογράφουν δήλωση μετανοίας στα καθήκια
σκάσε......... 

Olga
βλέπω τις εικόνες από τα ΜΑΤ να χτυπάνε τους ανάπηρους. ζω τους απεργούς πείνας και την αντιμετώπισή τους από το κράτος. πέστε με σεξίστρια, αλλά μέσα μου φουντώνει η ΛΑΪΚΗ κραυγή του Δεκέμβρη του 08: 

Μπάτσοι, μουνιά, σκοτώνετε παιδιά

σκάσε......... 

Στο κέντρο είναι κάτι ανάπηροι που δέρνουνε ΑΜΕΑ.
 


σκάσε......... 

Ίσα δικαιώματα για τα άτομα με αναπηρία από τη συγκυβέρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ...
Τα ΜΑΤ ένωσαν τις δυνάμεις τους προς αυτή την κατεύθυνση...
Βαρύ το χρέος... βαριά και τα γκλόμπ... !!!
Φτου σας ρε αλήτες... ψεύτες... φασίστες... απάνθρωποι...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: "Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, αναδεικνύει το χρέος που έχουμε όλοι, κάθε μέρα του χρόνου, απέναντι σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Χρέος που γίνεται ακόμη πιο βαρύ στις δύσκολες μέρες που έφερε η οικονομική κρίση στον Τόπο μας.
Πολιτεία και πολίτες υποχρεούμαστε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στα Άτομα με Αναπηρία, τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, την προσβασιμότητα τους παντού. Ιδίως μάλιστα στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Εργασία.
Τώρα που η οικονομία μας σταθεροποιείται, αποτελεί χρέος και προτεραιότητά μας να αποκαταστήσουμε με ταχείς ρυθμούς και τις αδικίες που προκάλεσε η κρίση.
Στόχος μας είναι να μπει τέλος σε κάθε αποκλεισμό και να διασφαλιστεί η πιο πλατιά κοινωνική συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και η ενεργός συμμετοχή τους σε κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην ίδια κατεύθυνση."

σκάσε......... 

παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ σήμερα και οι αμοιβάδες είπαν να ευχηθούν στους ανθρώπους με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν
ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ
   ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

σκάσε......... 

Η απάνθρωπη αντιμετώπιση του Ρωμανού, η σκληρή συμπεριφορά στους διαδηλωτές ανάπηρους, τα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν ,δείχνουν οτι μπαίνουμε σε νέο στάδιο που απαιτεί πλέον το λαικό κίνημα να ξαναζωντανέψει σε ενωτική βάση κάνοντας πέρα τις ανωριμότητες και τους δογματισμούς.

σκάσε......... 

4 hrs · Edited · 
όταν για το δικαίωμα να σπουδάσεις καταφεύγεις σε απεργία πείνας για το δικαίωμα στην ελευθερία θα χύσεις αίμα ελληνάκο, αλλά δεν είσαι Ρωμανός:
είσαι όμοιος με δαύτους που προφασίζεσαι οτι σε σώζουν και τους ψηφίζεις για να μη μπεις στο κόπο να διαλέξεις την ελευθερία από τη σκλαβιά


σκάσε......... 

4 hrs · Edited · 
Κάποιοι φίλοι καλοπροαίρετα με συμβουλεύουν να μην επιτίθεμαι, όπως στην προηγούμενη ανάρτησή μου στους νοικοκυραίους, επειδή δεν καταλαβαίνουν τον αγώνα του Ρωμανού και στο μυαλό τους ο αναρχικός είναι τέρας με δυο κεφάλια. Κι επειδή, συμπληρώνω εγώ, χρειαζόμαστε τα ψηφουλάλια. Συγνώμη, αλλά όταν διακυβεύεται μια ανθρώπινη ζωή και δικαιώματα, αδυνατώ να χαϊδέψω αυτιά, αμετανόητων λακέδων του συστήματος, προτιμώ να ταρακουνήσω έστω κι έναν και μη σώσουν και ψηφίσουν ποτέ αριστερά, στην τελική. 

σκάσε......... 

Gerasimos Bozas
Η κατά τα άλλα λαλίστατη  ΤΡΟΙΚΑ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  θα  βγάλει ανακοίνωση στήριξης στο 
ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ  ή δε το θεωρεί απαραίτητο;...............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου