Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τι γυρεύετε;;;;;;;;;;;;;;



Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

ΟΝΝΕΔ: "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ή αλλιώς πως ξεπουλιέται Η δεσποινίς "Δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο"
ΔΕΞΙΑ: Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ



     

Πρόκειται για την κυρία Έλλη Παπαγγελή η οποία εξέφρασε "άποψη" για τα θύματα και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. (και όχι μόνον).
Στις φωτό, η κυρία Παπαγγελή "σε γνωστό" (όχι στον γράφοντα-δυστυχώς) στριπτιζάδικο της Αττικής. (λίγο παραπέρα, εκπρόσωποι της συμπαθούς τάξης των λαχανεμπόρων)





8 mins ·


Β. Καπερνάρος: «Πυλώνες της Ελλάδας είναι η ορθοδοξία, οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας» Πάνω απ'όλα οι μαλάκες που σας ψηφίζουν.

Χρήστος Νέστωρας with χρηστος νεστωρας
56 mins · 


Χρήστος Νέστωρας's photo.
LikeLike ·  · 
  • 12 people like this.
  • George Daskalakis ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ Η ΑΠΟ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ........



-Εντάσσομαι στις «Ρίζες» του Μπαλτάκου, είπε ο κ. Καπερνάρος! Να υποθέσω ότι "σταματά" και ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ;
-Αν δείτε στο νεο κόμμα του Μπαλτάκου βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν θα βρείτε και από που θα προέρχεται η χρηματοδότηση του νέου κόμματος

Λαέ! Αφού οι (τρομοκράτες) σου είναι στην φυλακή, γιατί ακόμα πεινάς; ζητιανεύεις; και αυτοκτονείς;...

Eπειδή το όνομα του εισαγγελέα που απέρριψε την αίτηση δεν πολυαναφέρεται, είναι ο Παναγιώτης Καψιμάλης αυτός που έβγαλε έξω τον Λαυρεντιάδη, τον θυμάστε το γνωστό επιχειρηματία Λαυρεντιάδη με κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτες, ενώ μαλιστα σε δίκη εμπόρων ναρκωτικών, ο ίδιος είχε προτείνει να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Λοιπον ο Αδωνις ζηταει Την εκδιωξη των Συρων προσφυγων από το Συνταγμα 
Για να γιορτασει πιό ανετα η πόλη τη γέννηση του Χριστού
Ο οποίος , ανεξαρτητα αν τον πιστευει κανεις ως θεό, γεννηθηκε στο δρομο μεσα σε μια φατνη και νεογγενητος ακόμα αναγκαστηκε να γινει ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ στην Αιγυπτο, για να γλυτωσει τη σφαγη των νηπίων του Ηρωδη!!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

Ελιά, ποτάμι, ρίζες, γέφυρες. Τι ωραίο βουκολικό σκηνικό!
 — feeling great.


Τι γύρευε ο πρόσφυγας στη θάλασσα; Τι γύρευε εδώ ο μετανάστης; Τι γυρεύουν οι μαθητές στις καταλήψεις; Τι γυρεύετε εσείς στις πορείες;Τι γύρευε ο Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια; Τι γύρευε ο Δημητρίου δίπλα στη ζαρντινιέρα; Τι γύρευε ο Φύσσας στην καφετέρια;Τι γυρεύει o Ρωμανός; Τι γυρεύετε;;;;;;;;;;;;;;

16 hrs · Athens · Edited ·
Τη συμμετοχή του στο κόμμα του Μπαλτάκου ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Β. Καπερνάρος (bankingnews.gr)
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΣΚΑΤΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ...ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥΣ ........
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ..
ΜΕ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥΣ Κ ΜΕΛΑΔΕΣ..ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΜΕ Τ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ.....

Eleni Argiriou
Μόλις τώρα ·
Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ
Αν δεν έχεις κάποια ασθένεια που σε αναγκάζει να μείνεις σπίτι ή αν δεν μένεις εκτός Αττικής, σε περιμένω απόψε στο Μοναστηράκι, στις 6 το απόγευμα.
Αν διαφωνείς με την ιδεολογία ή την πράξη του Ρωμανού, θυμήσου ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, όπως τα δακτυλικά μας αποτυπώματα. Δε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα -άσε που θα ήταν απελπιστικά βαρετό.
Υποστήριξε έναν πιτσιρικά και τους φίλους του που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή για όλους. Αν νομίζεις ότι δεν θέλουν τη στήριξή σου, σκέψου πως δε θα έλεγαν όσα λένε, ούτε θα τα έκαναν ό,τι κάνανε. Δε θέλουν την υποκριτική στήριξη. Αυτή που συνοδεύεται με selfie και τηλεοπτικές κάμερες.

Ίσως θα μπορούσαν να ζουν μια άνετη ζωή και στ' αρχίδια τους για όλους και για όλα. Θα μπορούσαν σε λίγες μέρες να κάνουν σκι σε κάποιο χιονοδρομικό και να κοιτάζουν τον κόσμο από ψηλά.

Προτίμησαν όμως να ρισκάρουν την ελευθερία τους και την έχασαν. Τώρα ο Νίκος, ρισκάρει τη ζωή του για ένα δικαίωμα, σαν αυτά που σου αφαιρούν καθημερινά.
Αν δουλεύεις, βρες μια δικαιολογία να φύγεις, όπως έχεις κάνει τόσες φορές. Αν είσαι άνεργος, δεν έχεις να χάσεις τίποτα περισσότερο απ' όσα έχεις ήδη χάσει.
Αν ποτέ δε διαμαρτυρήθηκες για εκείνους που σου βιάζουν και σου κλέβουν τη ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να υποστηρίξεις εκείνους που υποστηρίζουν τη ζωή.
Δεν έχεις για κάτι να φοβηθείς. Παρά μόνο να ταυτιστείς στην πράξη, με έννοιες όπως η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός. Και όταν επιστρέψεις να μπορείς να κοιτάς τους γύρω σου με το κεφάλι όχι σκυμμένο και ένοχο.
Σήκω όσο είναι καιρός. Πριν σε καταστήσουν εντελώς ανίκανο να το κάνεις, σωματικά και πνευματικά.
θα είμαστε όλοι μαζί. Με συναίσθημα και λογική.
  

Ας μιλήσουμε για Χριστούγεννα..την ντροπή μου μέσα... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου