Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

( ΤΑΔΕ ΕΦΗ : Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ).


Άξιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου, καθώς αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται δίπλα στον ασθενή και κινεί άμεσα όλα τα νήματα για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Σήμερα, το ανθρώπινο πρόσωπο της Διοίκησης φάνηκε για ακόμα μιά φορά. Συνεχίστε έτσι κύριε Ζαφειρόπουλε Παναγιώτη. Μπράβο σας.

   


Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ


                      
Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com


           
ΠΡΟΕΔΡΕ ( ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ) ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ..............ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΛΛΗ-ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ) 

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΩΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.....................ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ΤΑΔΕ ΕΦΗ : Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ).

      


  • 33 people
     like this.
  • Ελενη Νταζου ΣΩΣΤΟΣ Κ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥMΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Κ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
  • π.Νεκτάριος Γαλάνης Ωραία όλα αυτα Παναγιώτη αλλα.
    μην παίζουν με το λαό ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!προς θεού δε μιλάω κομματικά!!!μακριά απο μένα!!!αλλα ομως Παναγιώτη δεν ακούσαμε και ένα ΟΧΙ απο τους εθνοπατέρες μας.πως να εμπιστευθούμε τον καθένα;;;;;νιωθουμε ξένοι στο τόπο μας!!!!φτάνει πια.Μας μιλάνε για έξοδο απο τους μασωνους ευρωπαιους δηλ.απο τα μνημόνια.και;;;;;;η φορολογία θα υπρχει;;;;;τα χαράτσια θα υπάρχουν;;;;;πως να τους εμπιστευθούμε πλέον;;;;;;αυτο το αδιέξοδο έχει φτάσει στα άκρα το λαό μας!!!!ξέρεις πόσος κόσμος περνά απο τους ναούς μας;;;;;βεβαια αυτο δε σημαίνει ότι αμα βγει ο Αλέξης θα φτιάξουν τα πράγματα!!!αυτος που το πιστεύει αυτο είναι εκτός πραγματικότητας!!!!ονειρεύεται!!!!!αυτα μη σε κουράζω αλλα πλέον τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.θα τα πούμε!!!
  • Afroditi Dimitrakopoulou ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • Write a comment...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου