Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τη ρωμιοσύνη να την κλαις, εκεί που ΄χει κυλίσει...

facebook.com

"Έλληνες"ως φαίνεται, εκτέλεσαν "Έλληνες", υποθέτω κι οι δολοφόνοι θα έχουν τα ίδια τατουάζ, γιατί δεν τα βρήκαν στις δοσοληψίες τους, που αφορούσαν αναβολικά για το κτίσιμο μπράτσων,
Τη ρωμιοσύνη να την κλαις, εκεί που ΄χει κυλίσει...



facebook.com

Αιλεηνική Δημοσιογραφία! Το πλυντήριο των Χρυσαυγιτών.
Διαβάστε παρακαλώ πώς περνούν τα μηνύματα...
"Δεν ήταν Ναζί, ήταν εθνικιστές"!!! Και η σβάστικα τί ήταν; "αρχαιοαιλεηνικός" μαίανδρος;

Όταν απευθύνεσαι σε λοβοτομήμενους είναι λογικό να παρουσιάζεις τα γεγονότα όπως θες, να λες ότι θες και αυτό να θεωρείται δημοσιογραφία!!! Πώς θα έθετες άλλωστε υποψηφιότητα για τον αναθεωρητή της ιστορίας, αν δεν μετείχες ενεργά στην παραπληροφόρηση του αστικού κράτους;








facebook.com
Παλικάρι για τα ΜΜΕ μόνο αν έχεις τατουάζ σβάστικα και παίρνεις αναβολικά. Αλλιώς αναρχοαπλυτος

 

facebook.com
Γιατί όπως είπε ο μπρό "δεν είναι ναζί, απλά αγαπούσε την αρχαία Ελλάδα και έκανε επάνω του όλα τα αρχαιοελληνικά σύμβολα"!
Σίγουρα φίλε. Είναι εμφανές!



facebook.com

Περί παραπληροφόρησης... των γνωστών ΜΜΕ.
Τα αστέρια που έχουν στο ύψος της κλείδας οι πρώην χρυσαυγίτες, νυν "άγγελοι" των ουρανών, όπως τους αποκαλούν οι ομογάλακτοι τους, δεν είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα, αλλά σύμβολο πίστης και ένδειξη βαθμού ιεραρχίας, που χτυπούν τα μέλη της ρωσικής μαφίας Vor v Ζakone...

Πέσαμε από τα σύννεφα πάλι;

facebook.com

Σύμφωνα με την Νερίτ, ξέρετε εσείς καλέ, την ΝΕΡΙΤ την ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση!, αναφορικά με τους ΝΑΖΙ είπε: "ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης ο ένας και στις Ειδικές Δυνάμεις ο άλλος, είχαν αγάπη για την άσκηση, το bodybuilding και την αρχαία Ελλάδα, καλά παιδιά δεν είχαν δώσει δικαιώματα...".

Κουβέντα για τις έρευνες περί παράνομης διακίνησης αναβολικών, ναρκωτικών και μη εγκεκριμένων σκευασμάτων, κουβέντα για τους υπαινικτικούς-απειλητικούς διαλόγους στο Facebook προς αριστερούς, κουβέντα για τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σύμβολα που είχαν πάνω τους! Αποκυήματα της φαντασίας κομμουνιστών είναι όλα...




Μπορεί οι συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών στη Μάνη να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο τα τατουάζ με το εθνικιστικό περιεχόμενο και τις σβάστικες στο κορμί τουλάχιστον του ενός και οι απόψεις που εξέφραζαν μέσω Facebook τα θύματα παραπέμπουν στην ενθικιστική ιδεολογία.

Μάλιστα, ο 26χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης στις 7 Αυγούστου, με ανάρτησή του στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυε απειλές κατά της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει ένα βιντεάκι με ύμνους της χούντας γράφοντας «αφιερωμένο στους αριστερούς» και σημειώνοντας: «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Aριστερούς...» αλλά και «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν τότε (σ.σ. αν κυβερνήσει η Αριστερά) τότε θα αναλάβει ο στρατός...».



Χθες ο κ. Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

 
Τον βλέπω με τα μπούνια στο ψηφοδέλτιο των Ναζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου