Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί σήμερα τους πρέσβεις των σφαγέων της Μακάμπι;;;

http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/


Σήμερα, στις 9.15 το βράδυ, είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η Τρίπολη θα μείνει απαθής στη σφαγή της Γάζας, υποδεχόμενη, σαν να μην τρέχει τίποτα, τον πρεσβευτή του Κράτους - Απαρτχάιντ του Ισραήλ;

Ακολουθεί αναδημοσίευση από την Ιντιφάντα για να καταλάβουμε τι αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα.

Η Μακάμπι (πρέπει να) είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα


Φωτογραφία που ανάρτησε οπαδός στην επίσημη σελίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο facebook στις 30 Ιουλίου 2014. Δεν σβήστηκε από τους διαχειριστές.

Την ώρα που και πάλι η Γάζα βομβαρδίζεται, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έπρεπε να μην μπορεί να παίξει μπάλα στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014. Την ώρα που η Γάζα βομβαρδίζεται, οι οπαδοί της Μακάμπι θα έπρεπε να χάσουν την πολυτέλεια να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να στερηθούν τη χαρά να πανηγυρίσουν μια πιθανή νίκη. Την ώρα που η Γάζα βομβαρδίζεται, ο «αθλητικός πρεσβευτής» του κράτους απαρτχάιντ του Ισραήλ θα έπρεπε να αισθάνεται παρίας και απόβλητος. Την ώρα που η Γάζα βομβαρδίζεται, οι οπαδοί και οι παίκτες της Μακάμπι θα έπρεπε να φοβούνται ότι το ματς μπορεί να μην αρχίσει ή να διακοπεί από συνθήματα και σημαίες που θα βροντοφωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και μέχρι τότε «ελεύθερος» κανείς σας και να μάθουν ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι στο πλάι του παλαιστινιακού λαού.
Η Μακάμπι είτε στην ποδοσφαιρική είτε στη μπασκετική εκδοχή της συνιστά απόλυτα νομιμοποιημένο στόχο του κινήματος για Μποϊκοτάζ, Απόσυρση Επενδύσεων και Κυρώσεις (BDS) εναντίον του Ισραήλ, την προώθηση του οποίου ζητά από το 2005 το σύνολο της παλαιστινιακής κοινωνίας. Συνιστά απόλυτα νομιμοποιημένο στόχο λόγω του ρόλου που της έχει αποδώσει το Κράτος-Απαρτχάιντ του Ισραήλ και τον οποίο έχει συνειδητά υιοθετήσει και δεν είναι άλλος από το ρόλο του «πρεσβευτή». Η Μακάμπι είναι ένας πρέσβης πολιτισμού, αθλητισμού, επιδόσεων, αποτελεσματικότητας και φιλανθρωπίας ενός κράτους που διαπράττει σφαγές. Έτσι την βλέπει η πολιτική ηγεσία και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο φοβάται και καταστέλλει τις προσπάθειες του μποϊκοτάζ της. Αυτός είναι και ο λόγος που το μποϊκοτάζ της είναι τώρα πιο επιτακτικό παρά ποτέ άλλοτε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

1 σχόλιο:

  1. Το ιδανικό θα ήταν οι Αρκάδες να μήν επιτρέψουν ούτε κάν την είσοδο των ναζιισραηλινών δολοφόνων,στην πόλη της Τρίπολης.Το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''και το βάρος του ονόματος που κουβαλάει δεν μπορεί να φιλοξενεί δολοφόνους και γενοκτόνους ενός βασανισμένου λαού.
    Αλλά δυστυχώς έχει μεγαλύτερη σημασία το κλωτσοσκούφι απο μια πράξη αντίστασης.
    Οι οπαδοί έχουν αποδείξει πως δεν χαμπαριάζουν απο τέτοια.Το απέδειξαν ψηφίζοντας Μπέους και Μαρινάκηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου