Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

θα γράψει ιστορία η Κεφαλονιά....





Διάβασα <<Στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση όπου ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν και έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε θέματα και εκτός Ημερήσιας Διάταξης.


Στη συνέχεια αναφορά έγινε στον Θαλασσόμυλο καθώς υπάρχει αίτημα για μετεγκατάσταση του μουσείου Φυσικής Ιστορίας, που βρίσκεται στα Δαυγάτα, στο χώρο του Θαλασσόμυλου ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του και αιτήματα από επιχειρηματίες για υπενοικίαση μέρους του χώρου αυτού. 





Το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει μια συγκατοίκηση του Μουσείου με κάποιον επιχειρηματία όπου θα προκύψει μέσω δημοπρασίας και θα περιλαμβάνει αυστηρούς όρους που θα συμβαδίζουν με τον πολιτισμό του χώρου και της περιοχής.>> και επειδή άπαντες ξέρουμε ποιοι είναι οι αγαπημένοι επιχειρηματίες της σημερινής δημοτικής αρχής το να δούμε τους μαθητές και τους λοιπούς επισκέπτες να πίνουν τα <<σφηνάκια>> τους πάνω στα εκθέματα πράγματι θα είναι κάτι το πρωτοποριακό που θα γράψει ιστορία στην Κεφαλονιά. 

θα συνδυάσουμε ....τον α'ι' πετρο τον συγχωρεμένο το ρωσο εκ βαρδιάνους με τον πολιτισμό μας και φυσικά με ρωσιδες καλονες ....
PR. ΦΟΝ κεκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου