Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

''Τερμα τα αστεία πάμε για ληστεία



 Nick
Εδώ βλέπουμε αναρχικούς ντυμένους σαν ματατζηδες, προκειμένου να κάνουν πλιάτσικο ώστε να δυσφημίσουν τους τίμιους εργαζόμενους!!! Η προβοκάτσια δεν θα περάσει!!!




αναρχογατουλης @anarhogatoulis 

''Τερμα τα αστεία πάμε για ληστεία"' Ως και τα συνθήματα άρχισαν να κλέβουν τα καθηκια





12 hrs ·

Σύμφωνα με καταγγελίες της αστυνομίας χτες άτομα του γνωστού χώρου ετοίμαζαν μπουκάλια με νερό με σκοπό να τα φορτώσουν σε άνδρες των ΜΑΤ και να τους κατηγορήσουν για κλοπή, κατοχή και χρήση.



«Έχει μάνα κι ο διψασμένος μπάτσος, και όχι μόνο ο άτυχος περιπτεράς της πλατείας Εξαρχείων», ήταν η νέα βαρυσήμαντη δήλωση του "Σταύρου με το σακίδιο", ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε όλους τους Έλληνες, αφού καταδικάσουν τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, να ξεδιψάσουν στο Ποτάμι του...


ΜΑΤζαμπατζήδες
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_503.html
Απλά πράγματα. Ο μπάτσοι την Δευτέρα κατά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ανάμεσα στα άλλα προχώρησαν και σε «προληπτικές» και μη προσαγωγές στον σωρό. Κάποιους απ΄ αυτούς  τους τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί. Πέντε προσαγωγές τις μετέτρεψαν σε συλλήψεις αποδίδοντας κατασκευασμένες κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ δυο άλλα άτομα τα κατηγορούν για πλημελλήματα.   

Τα ανακλαστικά της δικαιοσύνης τους άμεσα.  Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος τους δίωξη και τους κάλεσε σε απολογία.

Ας μην είμαστε άδικοι όμως. Στο μπαράζ καταγγελιών από πολίτες που έχουν δεχτεί βάρβαρο ανελέητο ξυλοδαρμό από μπάτσους, στις καταγγελίες ότι τα «όργανα της ταξεως», έγιναν .. ένστολα κλεφτρόνια διενεργείται .. Ενορκη Διοικητική Εξέταση …  

Μάλιστα.

Κάποτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πει απευθυνόμενος στους μπάτσους: «το κράτος είστε εσείς». Σήμερα η αστική τους δικαιοσύνη έρχεται να το επιβεβαιώσει με τον δικό της τρόπους.

    

Μπαμπης

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ
Εντάξει παιδιά έληξε το ζήτημα με τα νερά από το περίπτερο, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίνα Καραμήτρου στο MEGA δήλωσε ότι αστυνομικοί που πήγαν στο περίπτερο άφησαν ένα εικοσάευρω και μετά πήραν αγκαλιά τα νερά….ο δε Καμπουράκης είπε πως του είπε ένας φίλος του Ματατζής ότι τα νερά τα πήραν τα ΜΑΤ για να μην έρθουν οι αναρχικοί και τα πάρουν αυτοί και αρχίσουν και τους τα πετάνε και ο Βορίδης που ήταν στο πάνελ είπε ‘ορίστε είδατε που για όλα υπάρχει μία εξήγηση….θα γίνει η ΕΔΕ και όλα αυτά θα εξεταστούν.
Πρέπει όλοι να βλέπουμε MEGA είναι το μόνο κανάλι που λέει την αλήθεια…..δεν πήρε τζάμπα κάπου 160 εκατ. Ευρώ σε δάνεια βρίσκει τρόπο και με την αλήθεια να τα αποπληρώνει……θα έλεγα μάλιστα η αστυνομία στη ΓΑΔΑ να σταματήσει να έχει υπηρεσία τύπου, αφου δεν την χρειάζεται …..ΕΧΕΙ ΤΟ MEGA.




Το μυστήριο λύθηκε...μπάτσοι οι χαμένοι "φίλοι" στο facebook... πέθαναν από τη δίψα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου