Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

...δεύτερος νεκρός από πυρά αστυνομικών

Adam Giannikos
O ΣΥΡΙΖΑ Μιζούρι χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων......

PSYCHO ME
όλο τα ίδια και τα ίδια εκεί στο Μιζούρι. γιατί δεν εξολοθρεύουν όλη την πόλη να τελείωνουμε να συνεχίσουμε ρατσιστικά, χουντικά!

Dockjaw @DockJaw ·
THE POLICE. JUST KILLED. A PERSON. LIKE FIVE MINUTES AWAY. FROM MASS PROTESTS. ABOUT POLICE. KILLING PEOPLE. IN FERGUSON.


Claire TserΦιλελεύθερη Συμμαχαχαχαχία!!!!
Οπωσδήποτε ναι, στην Α-μερικοί να πάτε να ζήσετε λελέδες μου!
Ολόκληροι στρατοί θα προστατεύουν τα ατομικά σας δικαιώματα/περιουσία από της γης τους κολασμένους!





Kαι δεύτερος νεκρός από πυρά αστυνομικών στην περιοχή Φέργκιουσον, στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Το θύμα έπεσε νεκρό περίπου 6 χιλιόμετρα από το σημείο όπου το προηγούμενο Σάββατο σκοτώθηκε ο 18χρονος αφροαμερικανός Μάικλ Μπράουν, ενώ η αστυνομία λέει ότι ήταν οπλισμένος με μαχαίρι κι ενώ απέναντί του βρισκόταν η επίλεκτη ομάδα SWAT.

Το CNN μετέδωσε πρόκειται για έναν 23χρονο μαύρο ο οποίος ήταν οπλισμένος δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει να τους πλησιάζει, ενώ ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Σέντ Λούις Σαμ Ντότσον είπε πως ο ύποπτος φερόταν παράξενα.

Τι είχε κάνει; Είχε πάρει δύο … αναψυκτικά από ένα μπακάλικο χωρίς να τα πληρώσει!

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και έβγαλε ένα τραπεζομάχαιρο από αυτό που κόβουν το ψωμί και φώναξε: «Σκοτώστε με».

«Οι αστυνομικοί του ζήτησαν επανειλημμένα να σταματήσει και να πετάξει στο μαχαίρι. Ωστόσο συνέχισε να κινείται προς το μέρος του και έφτασε μόλις λίγα μέτρα από τον έναν αστυνομικό. Τότε και οι δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του», δήλωσε ο Ντότσον.ο Ντότσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου