Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Χρήσιμες συμβουλές για μπουκαδόρους του Υπουργείου Οικονομικών:

www.facebook.com

1. Όταν αρχίζετε την έρευνα, φροντίστε να διαλύετε τα πάντα στο πέρασμά σας, να πετάτε με δύναμη κάτω τα συρτάρια για να σπάνε, να σκίζετε τα βιβλία, κτλ. Είναι πολύ πιθανόν οι ένοχοι να τρομάξουν ότι θα τους διαλύσετε τελείως το σπίτι και να σπάσουν, αποκαλύπτοντάς σας οικειοθελώς πού έχουν κρυμμένο το καλό σταφ. Σημείωση: εξυπακούεται ότι για λόγους παραδειγματισμού πρέπει έτσι κι αλλιώς να καταστρέφετε οτιδήποτε κρίνετε ότι αντίκειται στον Θεό και την παρούσα κυβέρνηση (π.χ. κόμικ της Μαφάλντας, Αστερίξ, κτλ). Για σοβαρότερα πράγματα όπως π.χ. βιβλία του Μαρξ, εννοείται ότι δεν τα καταστρέφετε, αλλά τους συλλαμβάνετε για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης και τα προσκομίζετε ως πειστήρια.

       

2. Πριν κατασχέσετε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ελέγξτε αν λειτουργούν. Τα κακοποιά στοιχεία σίγουρα θα έχουν απλώσει αρκετές μούφες τριγύρω, ώστε να σας μετατρέψουν σε τζάμπα παλιατζήδες. Μην σας ξεγελάσει τυχόν πετσετάκι πάνω στη συσκευή, είναι μέρος της μπλόφας.


3. Μια άλλη μπλόφα μπορεί να είναι το ανακάτεμα ευτελών αντικειμένων με ομοειδή πολύτιμα τιμαλφή. Για παράδειγμα, πάνω σε μια σερβάντα με κινέζικα μπιμπλό μπορεί να βρίσκεται και ένα κρύσταλλο μουράνο. Το έμπειρο μάτι του μπουκαδόρου πρέπει να είναι σε θέση να τα ξεχωρίζει αμέσως και να κατάσχει μόνο αυτά που έχει αξία διότι δεν πάμε να στήσουμε πάγκο στην Ομόνοια, να σώσουμε τη χώρα θέλουμε.


4. Ξεκινάτε τις έρευνες πάντα από την κατάψυξη. Είναι αγαπημένη κρυψώνα όσων νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι επειδή έχουν δει πολλές αμερικάνικες ταινίες, και στις μέρες μας πάντοτε έχει πολύ ελεύθερο χώρο.


5. Να ξεκοιλιάζετε πάντα τα λούτρινα παιχνίδια των παιδιών. Είναι η νούμερο δύο αγαπημένη κρυψώνα όσων περνιούνται για έξυπνοι.


6. Ζητάτε πιστοποιητικό γάμου και αν το ζεύγος δε φορά βέρες απαιτείστε να σας τις φέρουν. Δικαιολογίες του τύπου “την έχασα στη θάλασσα” λογίζονται ως ψευδορκία – να τους το επισημαίνετε διαρκώς αυτό.


7. Να αγνοείτε παντελώς τα κλαψουρίσματα των κακούργων ότι δεν τους απέμεινε τίποτα, ότι είναι φτωχοί, κτλ. Να αναζητάτε σημάδια καλοπέρασης κι από εκεί να κρίνετε αν το σπίτι έχει καλή μπάζα. Για παράδειγμα, αν στα ντουλάπια της κουζίνας υπάρχουν παραπάνω από 2 συσκευασίες με όσπρια, οι τύποι το φυσάνε το παραδάκι. Επιπλέον, αν η κυρία έχει βαμμένα νύχια είναι οπωσδήποτε φραγκάτη γιατί πού τα βρήκες κυρά μου τα λεφτά ν' αγοράζεις βερνίκια νυχιών, ε;


8. Προκειμένου να περισώσουν τα αγαπημένα τους επώνυμα είδη, οι απατεώνες μπορεί να έχουν αφαιρέσει επιμελώς τις ετικέτες με τα λογότυπα ακριβών μαρκών από διάφορα είδη. Εφόσον εντοπίσετε κάποιο είδος που υποπτεύεστε ότι είχε κάποια ετικέτα η οποία αφαιρέθηκε, να το κατάσχετε έτσι κι αλλιώς, και η αξία του θα διαπιστωθεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια.


9. Στην περίπτωση που δεν βρείτε τίποτα πολύτιμο να πάρετε, που πάει να πει ότι οι άτιμοι πρόλαβαν και τα καβάτζωσαν εκτός σπιτιού, προχωρήστε στο πλαν μπι (εκβιασμός). Ξεκινήστε με το μικρότερο παιδί: βάλτε του το όπλο σας στο κεφάλι, οπλίστε τη σκανδάλη και πείτε τους ότι θα μετρήσετε ως το τρία, κι αν δεν σας πουν πού είναι τα υπάρχοντά τους θα το πυροβολήσετε. Πάντα πιάνει, να είστε σίγουροι.


10. Φροντίστε στο τέλος της επίσκεψής σας να κλειδώσετε μέσα τους κακούργους, ώστε να προλάβετε να αποχωρήσετε πριν καταφέρουν να βγουν από το σπίτι, διότι είναι τόσο μνησίκακοι που είναι ικανοί να πάνε να πέσουν από κάνα μπαλκόνι και μετά οι συγγενείς τους να κατηγορήσουν εσάς για δολοφονία.

      


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και να 'στε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα σώσουμε την Πατρίδα!

 Χάιλ Αντώνης, λονγκ λιβ δε γιούρο – γιούργιααααααααα!!!


Εκ του Υπουργείου Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου