Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

'Μην κάνετε λάθος και ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ"

                      Πανικός κρύβεται από το...
                    "Μην κάνετε λάθος" του Σαμαρά




Θριαμβολογεί η κυβέρνηση για τις έξοδο στις αγορές, και δεν έχασε την ευκαιρία, ο Αντώνης Σαμαράς, να προβεί σε ένα ακόμα διάγγελμα θριαμβολογίας, για την ανούσια αλλά και δαπανηρή για τις τσέπες μας, έξοδο.....


Εντύπωση προκάλεσε, στο συγκεκριμένο διάγγελμα, η επανάληψη της φράσης από τον ίδιο, "Μην κάνετε λάθος", που αποτελεί σίγουρα οδηγία των επικοινωνιολόγων του. Και συγχωρέστε μας, για μία πρόχειρη ερμηνεία, αν και δεν είμαστε οι ειδικοί.


"Μην κάνετε λάθος! Αυτά όλα επιτεύχθηκαν με τις θυσίες και την ωριμότητα του Ελληνικού λαού, τον οποίο και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στάση του.

Μην κάνετε λάθος! Έχουμε δρόμο μπροστά μας, για να βγούμε οριστικά από την κρίση. Αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες έγιναν μεγάλα βήματα. Και άμεσα θα γίνει αισθητή η πρώτη ανακούφιση.

Και πάλι το λέω, μην κάνετε λάθος! Πολλοί είναι εκείνοι που δεν είχαν πιστέψει ποτέ αυτή την επιτυχία! Πολλοί την ειρωνεύθηκαν αρχικά, προσπάθησαν να την αμφισβητήσουν στη συνέχεια, ακόμα και τώρα αντιδρούν με μιζέρια."



Ο Σαμαράς ξέρει, μαζί με το επιτελείο του, ότι έχουν προκαλέσει την τρομερή αγανάκτηση του ελληνικού λαού. Το δεύτερο "Μην κάνετε λάθος", στοχεύει σε όσους πείστηκαν (λίγοι ευτυχώς) ότι κάτι βελτιώθηκε, αλλά σκοπεύουν να τιμωρήσουν την συγκυβέρνηση του αίσχους, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι κάποιοι κακοί χειρισμοί μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο. Λέει, σε αυτούς ο Σαμαράς, τους φοβίζει συγκεκριμένα, ότι αν δεν συνεχίσει να κυβερνάει αυτόν τον τόπο, υπάρχουν κίνδυνοι.....


Το τρίτο "Μην κάνετε λάθος", είναι ξεκάθαρο, αφού ακολουθεί επίθεση, έστω και έμμεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Επικοινωνιακά, ο Αντώνης Σαμαράς, σε αυτό το σημείο, περνάει το μήνυμα, 'Μην κάνετε λάθος και ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ"


Είναι σαφής ο πανικός τους. 
Τα μηνύματα που παίρνουν από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, και όχι αυτές που παρουσιάζουν είναι ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων, κατευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό πανικοβάλει την κυβέρνηση, και την εγχώρια ολιγαρχία που την στηρίζει!



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/04/blog-post_2390.html#ixzz2yVD4gI4L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου