Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

"κλείδωσε" ......οι Κεφαλονιτες θα ψηφίσουν τούς βιαστές τους

Κάποιοι πιστεύουν και ονειρεύονται πως οι Κεφαλονιτες θα ψηφίσουν τα ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΛΑΜΟΓΙΑ  που έριξαν το τόπο στη μιζέρια ........................

  Να ένας ακόμη λόγος!!!!!!


25.000 απολύσεις αποφάσισε ο Σαμαράς. 

Απολύονται άμεσα 4.000 καθηγητές και σχολικοί φύλακες

                         


Από δήμους και ασφαλιστικά ταμεία θα συμπληρωθούν οι 25.000 απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα

Μόνιμες απολύσεις στο Δημόσιο, με μηχανισμό κινητικότητας, έρχονται στο Δημόσιο όπως αποφάσισε το κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης που συνεδρίασε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Εγκρίθηκαν οι μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και δράσεων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και ο μόνιμος μηχανισμός κινητικότητας στο δημόσιο, αποσυνδεδεμένος από τις απολύσεις.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης "κλείδωσε" η συνέχιση και ολοκλήρωση του υφιστάμενου προγράμματος κινητικότητας, καθώς απομένουν ακόμη 4.000 διαθεσιμότητες για να υλοποιηθεί η συμφωνία με την τρόικα για 25.000 διαθεσιμότητες μέσα στο 2014.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, περίπου 3.000 θα προέλθουν από τους δήμους, περισσότερες από τις οποίες θα είναι με τη μέθοδο της ενδοδημοτικής εθελοντικής κινητικότητας και 1.000 από ασφαλιστικά ταμεία.

Επιπλέον να κινηθούν οι διαδικασίες απόλυσης των «διαθέσιμων» σχολικών φυλάκων, εκπαιδευτικών και άλλων υπαλλήλων για τους οποίους έληξε το οκτάμηνο ένταξης σε καθεστώς διαθεσιμότητας και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για παράτασή του ζητεί με εγκύκλιο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι απολυθέντες θα διαγραφούν άμεσα από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου και θα εκδοθούν πράξεις λύσης της υπαλληλικής σχέσης για όσους εκ των «διαθέσιμων»:

- δεν έχουν υποβάλει αίτηση για τη μετάταξη / μεταφορά τους στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας

- δεν έχουν συμπεριληφθεί σε οριστικούς πίνακες διάθεσης.

Η εγκύκλιος έχει σταλεί σε όλα τα υπουργεία, γενικές ή ειδικές γραμματείες και αποκεντρωμένες διοικήσεις.

newsit.gr

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/03/25000-4000.html#ixzz2xBPSmA2J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου