Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ συμμορία δολοφόνων ............



                           



Δύο απόπειρες αυτοκτονίας σε διάστημα λίγων ωρών


Δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 46 και 54 ετών, με λίγες ώρες διαφορά, επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους στο Ηράκλειο. Η 54χρονη γυναίκα, που διατηρεί κυλικείο σε δημόσιο κτίριο του Ηρακλείου, λίγο πριν τις 7 το πρωί έπεσε από τα τείχη στο κέντρο της πόλης, ενώ ο 46χρονος από το Βαχό της Βιάννου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

«Οι αυτοκτονίες είναι πια καθημερινό φαινόμενο και αυτό θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιήσει την Πολιτεία», τόνισαν εξοργισμένοι οι πολίτες, που σχολίασαν πως οι συνθήκες είναι πλέον τέτοιες που προκαλούν απόγνωση στον κόσμο.

Απόπειρα από τα τείχη για 54χρονη

Βουτιά στο κενό έκανε λίγο πριν τις 7 το πρωί μια 54χρονη γυναίκα, που πήδηξε από τα τείχη του Ηρακλείου, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης. Έχοντας για ώρα καθίσει με τα πόδια να κρέμονται στο κενό, η γυναίκα που διατηρεί καφενείο μέσα σε υπηρεσία του Ηρακλείου αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της… έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα που την απασχολούσαν, με κυρίαρχο αυτό της οικονομικής κρίσης όπως αποτυπώθηκε και από το σημείωμα που άφησε πίσω της.


Το σημείωμα της 54χρονης που μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, που απευθυνόταν πιθανότατα στο σύζυγό της, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες: «Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας».


Η 54χρονη γυναίκα, που επί χρόνια διατηρούσε καφενείο μέσα σε δημόσιο κτίριο του Ηρακλείου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αντιμετωπίζει εκτεταμένες κακώσεις στη λεκάνη και όχι μόνο, η ζωή της, όμως, ευτυχώς δεν απειλείται άμεσα.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια

Λίγο πριν βουτήξει στο κενό η 54χρονη, ένας 46χρονος άνδρας από το Βαχό της Βιάννου μεταφερόταν αναίσθητος στο νοσοκομείο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Τον άνδρα εντόπισαν τα ξημερώματα συγγενείς του, ενώ μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας της Βιάννου κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνησή του σε νοσοκομείο.

Της Ράνιας Μωραΐτη

Ανάρτηση από: http://www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου