Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

το μόνο πλεόνασμα που δεχόμαστε...........

5 hours ago · Edited · 



                         

Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι φτιαγμένο από αίμα και δάκρυ, ζωές κατεστραμμένες, όνειρα κρεμασμένα στα τσιγκέλια του μνημονίου, νιάτα ξενιτεμένα, γηρατειά απελπισμένα, παιδιά που δεν θα γεννηθούν ποτέ, εκτελεσμένους έρωτες στο βωμό της ανάγκης, νεκρούς που γυρεύουν εκδίκηση, ζωντανούς που τους κλέψανε την ελπίδα.

Το πρωτογενές πλεόνασμα, είναι η σαδιστική υπογραφή της άρχουσας τάξης, πάνω στα γυμνά πληγωμένα μας κορμιά, είναι ο θρίαμβος των αριθμών, πάνω στον άνθρωπο, είναι τα ψίχουλα που μας πετά η πλουτοκρατία, για να της επιτρέψουμε να συνεχίσει να διαφεντεύει τη ζωή και τον τόπο μας.

Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ο θρίαμβος της απαξίωσης μας, είναι το δόλωμα για να μας κλείσουν σε χειρότερη φυλακή, είναι όμως και η τελευταία, απέλπιδα προσπάθειά τους να τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν το λαοκτόνο έργο τους.

Όχι δεν τέλειωσαν όλα. Όχι δεν τους πιστεύουμε, δεν τους εμπιστευόμαστε, όχι, το μόνο πλεόνασμα που δεχόμαστε, είναι αυτό της αντίδρασης, της κάθαρσης, της αλλαγής πολιτικής, της αποκατάστασης της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προσωπικής, της ταξικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου