Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γουστάρω!



 Niki Vikou


Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Σύριζα για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Μέσα σε αυτά περιέχονται τα πάντα: Φόροι, χαράτσια, ανεργία, πετρέλαιο θέρμανσης, λουκέτα, ασφυξία κοινωνικού κράτους, παιδεία, πλειστηριασμοί, αστυνομοκρατία, καταστολή, ΕΡΤ, τα πάντα.

Καιρός τα κοκόρια που περιφέρονται στα κανάλια και το παίζουν εκ του ασφαλούς επαναστάτες, πότε για τους ψηφοφόρους που θα κρυώνουν τον χειμώνα, πότε για τους νοικοκυραίους που θα χάσουν το σπιτάκι τους, πότε για τους αγρότες που θα φορολογηθούν, να πάρουν θέση με την ψήφο τους, 153 είναι όλοι κι όλοι, ώστε και οι ψηφοφόροι να πράξουν αναλόγως στις εκλογές.

Πάντως η πρόταση έπιασε την κυβέρνηση εξ απίνης. Όταν ανακοινώθηκε ο Κυριάκος, ο μόνος παρών Υπουργός, ζήτησε και έλαβε, παρά τα ειωθότα, πεντάλεπτη διακοπή, για να απαντήσει πότε θα γίνει η συζήτηση.

Αμέσως μετά, παπαγαλάκια και κυβερνητικοί βουλευτές κάνουν ότι μπορούν, για να μας πείσουν από το ότι ο Σύριζα ενισχύει την κυβέρνηση με αυτή την κίνηση, μέχρις ότι μας περιμένουν σεισμοί, λιμοί και λοιμοί, αλλά και καταποντισμοί, αν καταψηφισθεί η κυβέρνηση.

Γουστάρω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου