Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΣΩΜΑΤΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 25/4 στο χώρο διεξαγωγής του πρώτου Η/ Λ πλειστηριασμού που διεξάγεται στη πόλη μας


Η συμφωνία της ντροπής ανάμεσα σε κυβέρνηση και Ε.Ε.απο την μία πλευρά και τις τράπεζες από την άλλη για 130000 πλειστηριασμούς ως το 2021γινεται πράξη.

Υλοποιώντας τη μεγαλύτερη επιχείρηση μεταφοράς λαϊκού πλούτου στα χέρια του κεφαλαίου.

Στη πόλη μας τήν Τετάρτη 25/4/18 διεξάγεται ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτου και άλλοι 163 σε όλη την Ελλάδα.

   


Την επόμενη εβδομάδα ο αριθμός των προγραμματισμένων Η/Λ πλειστηριασμών φτάνει τους220 μεταξύ των οποίων και οι εφτά πρώτοι Η/Λ πλειστηριασμοί του δημοσίου να αφορούν τα μεγάλα χρέη και περιουσίες, όμως γρήγορα θα φανεί και για το δημόσιο (όπως ήδη συμβαίνει με τις τράπεζες που ανάμεσα σε κάποιες,βίλες και εξοχικα, αρπάζουν όλο και περισσότερα λαϊκά σπίτια και μαγαζιά).ότι αυτό τίποτε άλλο δεν είναι παρά η”στάχτη στα μάτια”της κοινωνίας,των εργαζομένων για να περάσουν ανώδυνα τα μέτρα,ενώ το κύριο αντικείμενο θα είναι η αρπαγή της λαϊκής κατοικίας,και περιουσίας.Οι Η/Λ πλειστηριασμοί θα αφορούν όλα τα πάνω από 500€ χρέη προς Δημόσιο(εφορία, ταμεία, δήμους).

Απέναντι σε αυτή την καταιγίδα, αρπαγής και ωμής λεηλασίας, μοναδική απάντηση είναι η

Μαζική, Λαϊκή Κινητοποίηση και συμμετοχή με την ανασύνθεση, ανασυγκρότηση,το δυναμομα και την ενίσχυση του λαϊκού κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Για να μπει φραγμός στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Με βάση τα παραπάνω καλούμε τα α’βαθμια σωματια,τις συλλογικότητες, και τα σχήματα, αλλά και κάθε έναν πού θέλει να παλέψει σε τοπικό και πανελλαδικο επίπεδο,για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε!

Η στέγη δεν είναι εμπόρευμα είναι δικαίωμα για όλους.

Το μικρό μαγαζί η το κτήμα είναι μέσο βιοπορισμού για τον μικρό επαγγελματία,και τον αγρότη.

Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα,η σωτηρία των τραπεζών με τήν απαλλαγή τους από τα δάνεια και η είσπραξη των δυσβάσταχτων φόρων από το κράτος δεν μπαίνουν πάνω από τις ανάγκες και τα δικαιώματα μας!

Καλούμε,όλα τα α’βαθμια σωματια,τις συλλογικότητες και τους εργαζόμενους, εργαζόμενες της πόλης μας στην συγκρότηση και συνδιαμόρφωση, δημιουργία ενός ευρύτερου συντονισμού δράσης και διεκδίκησης τόσο για θέματα τοπικής, όσο και γενικότερης σημασίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Πραγματική προστασία της Λαϊκής Κατοικίας, περιουσίας,με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας.

Διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών προς τράπεζες, κράτος, δήμους και ταμεία.

Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου για τους Η/Λ πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις λογαριασμών.

Όχι στο ιδιώνυμο και τι διώξεις των αγωνιστών του κινήματος και την καταστολή του.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 25/4 στο χώρο διεξαγωγής του πρώτου Η/ Λ πλειστηριασμού που διεξάγεται στη πόλη μας
Για να αποτρέψουμε την διεξαγωγή του, και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα αποτρέπουν στο μέλλον την αρπαγή της Λαϊκής Κατοικίας και περιουσίας!
Το Δ.Σ.του σωματίου

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Αργοστολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου