Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Όσο ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ακροδεξιός.....

Αλήθεια δεν ενημερωνει ο Βερναρδάκης, τι ακριβως ειχε γινει στην Νομαρχιακη Χίου ? Μιας και οταν αποχώρησαν μέλη της τον Ιουλιο του 15 δεν ειχαν κανενα προβλημα οι εναπομειναντες συριζανελλ να κάνουν κοπτάτσια στην κουτσουρεμενη Νομαρχιακη Χιου τον Παλτσανιτιδη .....παρά τις γνωστες αποψεις του..

Αλλα προφανως τοτε δεν τους ενοχλούσε αφού ηταν 'δικος τους'

Ο Παλτσανιτιδης αποχώρησε μέσα του 16 ,δηλαδή οχι μαζι με τους άλλους συντροφους της Χιου, για δικους του πιθανως λογους..


Αλλά ως τοτε τον ειχαν τιμή τους και καμαρι τους οι 'Βερναρδάκηδες΄. Μετα τον 'θυμηθηκαν' ..

Η υποκρισια περισσεύει στα συριζαυγουλα..Γελάει ο κόσμος μαζί σας .



            
Επειδή εμφανίστηκαν κατι συριζαιϊκα αναρχιδια(ναι απο τα γνωστά που πουλανε 'αναρχια του κωλου' για να μην δηλώσουν ανοικτα συριζανελλ ) και 'πολιτικα ορθοί' που πάνε να δικαιώσουν τον υπουργίσκο Βερναρδάκη σχετικα με την στάση του απέναντι στον ΑΜΕΑ ,μερικες απορίες

1) Οσο ο τύπος ηταν μέλος συριζα προφανως δεν ενοχλουσαν οι ακροδεξιες του θεσεις..Επισης παρομοιες και χειροτερες θεσεις απο αυτον εχουν πάμπολλα σημερινα μελη,αλλα και Υπουργοι συριζανελλ, που ψυχιατρικοποιύν σαν Ναζί τους αντιφρονούντες , που έχουν ιδιες εθνικιστικες και ακροδεξιες θεσεις..


2)Να μας πει ο Βερναρδακης τι γνωμη εχει για τα φασιστικα sites τυπου Χωνι,Ολυμπια,(που εκει διευθυντές τους ειναι διορισμενοι σε Κυβερνητικα μελη) τα αυριανιστικα the faq ,tribune που τα προωθεί ο ιδιος ..Οπως και τον φασιστα Κουρη του χυδαιου αυριανισμου.Επισης αν τον ενοχλει η εθνικιστική αποψη του ΑΜΕΑ υποθετω πως τον ενοχλουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ των ΑΝΕΛΛ και ο ομοφοβικος φασιστας Νικολοπουλος που στηριζουν την κυβερνησουλα του μεσα στην Βουλή....Οπως και ο πρωην πασοκος υφυπουργος κυνηγος οροθετικων Μπολαρης ,και η αντικομμουνιστρia εθνικιστρια Τζακρη..Καντε μας την χάρη ρε νουμερα,που έχετε και το θράσος

3) Ο υπουργος που επαθε δήθεν 'αντεθνικιστικη ευαισθησια' είναι ιδιος με εναν πολίτη? Υποτιθεται αφου εχει 'ευαισθησιες' δεν έπρεπε να προσπαθησει να τον πεισει για το λαθος των αποψεών του? Επισης οσοι τον ειχαν δεχτεί ως μελος συριζα τι εκαναν για να τον 'παιδεύσουν ' δημοκρατικα?

4) Αν δεν κανω λάθος ο Βερναρδάκης καταψήφισε την άρση ασυλιας του Μιχαλολιάκου και μετά έτρεχε να δηλώσει πως έγινε 'εκ παραδρομής''

Τέλος κάπου διαβασα πως το φασιστοειδες υπαλληλος του Φιλη και δηθεν πχοιητής χαρακτηριζει χρυσαυγιτες οσους αποχωρησαν απο το Μουσσολινικο μορφωμα..ακομα και μεγαλοστελέχη.

Προφανως αυτός ο άθλιος φασιστας το χαλάκι του Φίλη που διαχειριζόταν αυριανιστικες σελιδες καθαρά εθνικοσοσιαλιστικου χαρακτήρα του τυπου 'στηριζω αλέτση' οπου υπήρχαν μονο εμετικές 'αποθεώσεις΄' Μουσσολινικου τύπου στον 'ηγεμονίσκο ,ειναι υποδειγμα 'δημοκράτη'

Αντε κάντε μας την χάρη ρε νουμερα , που αν ο κάθε ακροδεξιος ειναι μέλος σας τον καλύπτετε και αμα αποχωρήσει θυμάστε πως ειναι ακροδεξιός...


Καλά τα λέει ο Βερναρδάκης, μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ είστε "φασιστακια της πλάκας ". Και σας μπλοκαρουμε για να μην χρειάζεται να σας απαντάμε.

Dimitris Soultas
Ο Βερναρδάκης, λέει η είδηση, αποκάλεσε τον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με αναπηρία "φασίστα". Και εδώ είναι που επιχειρείται η αντιστροφή της είδησης, όχι με άξονα τις απόψεις ή την πολιτική θέση του καθενός (που μπορεί να έχει τη χειρότερη άποψη για τις ικανότητες και τον πολιτικό βίο του υπουργού), αλλά με άξονα την αναπηρία. Γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν μία μάχη μεταξύ εξουσίας και ανάπηρου, γίνεται επίκληση της αναπηρίας δηλαδή, για να αντληθεί συμπάθεια και υποστήριξη σε κάποιον που όντως έχει εκφράσει ακραίες ακροδεξιές θέσεις.

Πώς να αποκαλέσεις έναν που ανεβάζει δημοσιεύματα του τύπου:
"Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάτσει σαν πουτάνα με ανοιχτά τα πόδια στους μετανάστες" (Πρόκειται για μία άθλια δήλωση του Νίκου Κούνδουρου στο παρελθόν).

 
"TI EINAI AYTA??? ΩΡΑ 11.47 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ!!!"
Πώς να αποκαλέσεις κάποιον που ζητά να απελαθούν από τη χώρα όλοι οι άθεοι;


Σε έναν άνθρωπο με αναπηρία, όταν εκφράζει ρατσιστικές και φασίζουσες απόψεις, θα είμαι ακόμα πιο σκληρός. Γιατί έχει βιώσει ο ίδιος τον ρατσισμό και την απαξίωση σε μια χώρα εχθρική στους αναπήρους. Γιατί οι ομοϊδεάτες του είναι υπέρ των "καθαρών" φυλών και των "αρτιμελών" και βλέπουν τους αναπήρους σαν σκαρταδούρα.


Η αναπηρία δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ η κολυμβήθρια όπου θα ξεπλένονται φασιστικές απόψεις. 


Τον Βερναρδάκη θα τον κρίνω για την πολιτική του, θα μιλήσω σκληρά για αυτό που προκαλεί η πολιτική του, αλλά όταν αποκαλεί έναν υμνητή φασιστικών ιδέων "φασίστα", είμαι μαζί του. Δεν είμαι με την κυβέρνηση, είμαι εχθρός των φασιστών, είμαι εχθρός της μισανθρωπίας, είμαι εχθρός αυτών που χρησιμοποιούν την αναπηρία ως άλλοθι για κηρύγματα μίσους.



    Δυστυχως ο προεδρος Ολυμπιονικων με αναπηρια δεν ειναι τοσο δημοκρατης.Ο Βερναρδακης τα ειχε τα δικια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου