Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ




Για συνέλθετε μερικοί, που πρώτα γαβγίζετε χρυσαυγίτικα και μετά σκούζετε  
«συγγνώμη θείο, δε θα το ξανακάνωωωω...»

  

  
οχι δεν ειναι φασιστες .....οχι δεν ειναι ρατσιστες ειναι απλα καθαρματα video

623k Views






  διαβάζοντας τα τόσα σχόλια.............. 1) δεν αμφισβητώ πως τα νησιά του Αιγαίου έχουν επωμισθεί όλο το βάρος 2) δεν αμφισβητώ πως η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τα κονδύλια και τη διαπλοκή με τις ΜΚΟ 3) δεν αμφισβητώ πως μέσα σε τόσους εξαθλιωμενους ανθρώπους βρίσκονται και άτομα με ακραίες συμπεριφορές όπως συμβαίνει άλλωστε και με πολλούς Ελληνες σε αυτή τη χώρα ...όμως το να στήνουμε τη κάμερα και να το παίζουμε νταήδες βοηθά μόνο στην εξάπλωση του μίσους και στην άνοδο της ακροδεξιάς .... αυτά .



 το site που τράβηξε το "αυθόρμητο" video είχε ανεβάσει αυτήν εδώ την ανάρτηση 




George Papanastasiou Επειδή σκάνε παντου κρούσματα ξενοφοβίας, ρατσισμού και ''νοικοκυραίικης'' σαπίλας τα πράγματα ειναι ξακαθαρα οσο αφορα τους συλλογους γονέων.

Η συντριπτική πλειοψηφία ειναι υπερ των απόψεων και των πρακτικών να αλυσοδεθούν τα σχολεία και να μην δεχθουν προσφυγόπουλα προτάσοντας 'ενα σωρο ηλιθιες δικαιολογίες.

Οι πλειοψηφία των Σ.Γ είναι κάτι μεταξύ λεσχης μπιρίμπα, εκκλησιαστικού ''Κύκλου'' και χώροι εύφοροι για αρχομανείς αλλα και εκείνων που η προσωπική τους παρουσία αποσκοπεί στο καλό ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ του δικού του παιδιού.

Το κοινο καλό , οι ριζοσπαστκές παρεμβάσεις ,οι εξωσχολικές πρωτοβουλιες και αρκετά παρόμοια έπονται της προτεραιότητας ενος μπαζάρ και ενος αγιασμού.

Η μη αυτονόμηση των ενεργειών του Σ.Γ απο τις λειτουργίες του σχολείου και ο ρόλος μπάστακα του γονιού ''νοικοκυραιου'' ειναι το θεμα. 
Η νοοτροπία.
Σιγουρα υπαρχουν γονείς με άλλες απόψεις που η σημερινή κατασταση ομως δημιουργει άλλες προτεραιότητες .Επιβίωσης.

Αλλά και οταν ασχολήθηκαν απηύδησαν.
Οσοι διαφωνουν, ας διαφωνούν . Ας εχουν υπόψην όμως οτι τα παιδιά τους, τα μπουμπούκια που τωρα φοβούνται μην τα μολύνουν προσφυγόπουλα σε λιγα χρόνια πολυ πιθανόν να γινουν αυτά μετανάστες και τα παιδια τους -εγγόνια τους ανεπιθύμητα εκει που θα πάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου