Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

.....αυτά τα αριστερά πατσαβουράκια


The Three Mooges

Αμηχανία έχει προκαλέσει στους τελευταίους 3 συριζοφρουρούς που έχουν απομείνει η πρόταση του Εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο νέος κολλητός τους Βαγγέλης Μαρινάκης για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών.


Οι τσιπροφρουροί που πριν από λίγους μήνες πανηγύριζαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάει φυλακή, δε δίστασαν να πανηγυρίσουν το ίδιο έξαλλα τα αποτελέσματα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών, αφού για 74 εκατομμύρια είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν μέχρι και τη μάνα τους.

    


Βέβαια, δεν είναι να δίνεις και πολλή σημασία σε κάτι τέτοια ξεπουλήμένα αριστερά τομάρια, αφού ούτε το Mega του εργολάβου Μπόμπολα ήθελαν αλλά μια χαρά πανηγύρισαν την άδεια του εργολάβου Καλογρίτσα που είναι άξιο παιδί και τίμιο παλικάρι.

Από την άλλη, ούτε για τον παλιό ΣΚΑΪ του Αλαφούζου που έκανε βρώμικη προπαγάνδα ήθελαν να ακούσουν, ενώ τώρα πανηγυρίζουν για το νέο ΣΚΑΪ και τα 45 μύρια που έκαναν την προπαγάνδα του λαμπίκο.

Γενικά, αυτά τα αριστερά πατσαβουράκια είναι όλη μέρα μέσα στο πανηγύρι και το καμάρι για την κυβέρνησή τους, οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι εντελώς για τον πούτσο και μπορούν να πάνε να γαμηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου