Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Από Δευτέρα όλοι και όλες σε ετοιμότητα!



Από Δευτέρα πλειστηριασμούς σπιτιών, ανακοίνωσε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Άρα, από Δευτέρα όλοι και όλες σε ετοιμότητα!
Κανένας πλειστηριασμός δεν θα γίνει! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

1. Αποκλείουμε το ειρηνοδικείο και καταλαμβάνουμε την αίθουσα όπου σχεδιάζουν να κάνουν πλειστηριασμό.

2. Με την πρώτη εμφάνιση ένστολων δολοφόνων, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ κ.λπ., ειδοποιούμε κόσμο, τηλεφωνικά, διαδικτυακά, με όποιον τρόπο διαθέτουμε, και το κάνουμε Κούγκι. Δεν αμυνόμαστε, απλώς. Περνάμε στην επίθεση, εξαναγκάζοντας σε άμεση αποχώρηση τη χρυσαυγίτικη ένστολη αλητεία.

3. Σε περίπτωση που τολμήσουν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν αλληλέγγυο διαδηλωτή ή προβούν σε προσαγωγές και συλλήψεις, ενημερώνουμε και πάλι κόσμο, σε πανελλαδικό επίπεδο αυτή τη φορά, και διοργανώνονται παντού συγκεντρώσεις έξω από δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία κ.λπ. Πραγματοποιώντας, όπου μπορούμε, καταλήψεις, με αίτημα τη σύλληψη των ένστολων δολοφόνων που προκάλεσαν τον τραυματισμό και την άμεση απελευθέρωση των όποιων προσαχθέντων ή συλληφθέντων.

4. Ο αγώνας κλιμακώνεται μέχρι την αναίρεση της απόφασης για διεξαγωγή πλειστηριασμών. Έως την πραγματοποίηση αυτού του στόχου, κανένας υπουργός και κανένας κυβερνητικός βουλευτής δεν θα έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί σε λαϊκή γειτονιά, ανάμεσα στα θύματα της πολιτικής που στηρίζει.

  

  



ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ....ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (της γνωστής αριστεράς του "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"):
«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110)».


ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
ο Κώδικας [Τραπεζικής] Δεοντολογίας, που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως Τεύχος Β’, αρ. 2219, της 15ης Οκτωβρίου 2015, με υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ανοίγει επίσης τον δρόμο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας:

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου