Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δίκιο έχει ο Βαρουφάκης, δίκιο έχει και ο Λαπαβίτσας, την πατήσαμε


Πιτσιρίκο καλημέρα.

Ο Λαπαβίτσας έχει δίκιο: δεν υπάρχει περίπτωση να ανασάνουμε όσο είμαστε μέσα στο ευρώ.
Με την δομή που έχει το κράτος, τα πάντα στην Δημόσια διοίκηση, στον τρόπο που κτίστηκε αυτό το κράτος δεν μπορούμε όχι να ξεπληρώσουμε το χρέος, αλλά, ακόμη και να μας το διαγράψουνε, σε λίγο καιρό θα το ξαναδημιουργήσουμε.
   

Ο Βαρουφάκης έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να φύγουμε από το ευρώ. Θα μπορούσαμε να μην μπούμε αλλά, τώρα που είμαστε μέσα, δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς αίμα και δάκρυ, και πολλή καταστροφή.

Άρα, όλοι μαζί γονατιστοί να προσευχόμαστε κάθε μέρα να καταστραφεί το ευρώ και να γυρίσουν όλοι στα εθνικά τους νομίσματα, μήπως την γλυτώσουμε.

Και να μην ξεχνάμε να ρίχνουμε κανένα μπινελίκι και στον βασικότερο από όλους τους καταστροφείς της πατρίδας μας, τον -έτσι είναι η Ελλάδα- Κώστα Σημίτη.


Προσευχηθείτε στον Θεό που καταστρέφει τα νομίσματα, να εξαφανίσει το ευρώ γιατί χανόμαστε.

Β.

(Αγαπητέ φίλε, έτσι είναι. Δίκιο έχει ο Λαπαβίτσας, δίκιο έχει και ο Βαρουφάκης. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί η καταστροφή της χώρας, ούτως ή άλλως, συνεχίζεται. Μέχρι να τελειώσει το ευρώ, μπορεί να έχει εξαφανιστεί η Ελλάδα. 

Η γερμανική κυβέρνηση θα μας φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να θριαμβεύσει η ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν στις γαλλικές εκλογές, ώστε να σωθεί η Ελλάδα. Ο Κώστας Σημίτης κυκλοφορεί ελεύθερος -και μάλιστα γράφει βιβλία και άρθρα, δίνοντας συμβουλές-, αν και έχουν έρθει στο φως τα στοιχεία για τον τρόπο που ο ίδιος και η κυβέρνησή του μαγείρεψαν τα στοιχεία με την Goldman Sachs, για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην κόλαση του ευρώ και την καταστροφή. Φυσικά, η Δικαιοσύνη είναι για μια ακόμα φορά απούσα. Να είστε καλά.)

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου