Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Αλληλεγγύη τρομάρα μας..

Ένας οδηγός των ΚΤΕΛ Κορίνθου εγκατέλειψε στον δρόμο με τη βία έναν 10χρονο με τη σάκα στην πλάτη επειδή δεν πίστεψε πως ήταν μαθητής και ταυτόχρονα δεν είχε και το 1 ευρώ του εισιτηρίου που υποτίθεται πως θάπρεπε να βγάλει αν δεν ήταν μαθητής. (...)
Μην αναρωτιέστε πώς συμβαίνουν τέτοια απίστευτα πράγματα. Συμβαίνουν επειδή το ευρύτερο περιβάλλον τα ενθαρρύνει και τα υποθάλπει. Είναι ο συνολικός «αέρας» που φυσάει στην Ελλάδα τέτοιος. Μέρα τη μέρα η Ελλάδα επιστρέφει στα βαθύτερα σκοτάδια της. (ίσως τάχει ανάγκη; - Δεν γνωρίζω...)

   
► Την ίδια μέρα που η κυρία πρωθυπουργού πηγαίνει να διδάξει με αεροσκάφος, ένας μαθητής δημοτικού-επιβάτης ΚΤΕΛ που δεν πείθει τον οδηγό για την ιδιότητά του, εγκαταλείπεται στη μέση του πουθενά, επειδή δεν έχει το ένα ευρώ για ένα εισιτήριο που ΔΕΝ είναι υποχρεωμένο να βγάλει.

Κάτι παιχνίδια που κάνει η πουτάνα η επικαιρότητα...


Απίστευτο περιστατικό εναντίον 10χρονου μαθητή έγινε χθες μεσημέρι της Δευτέρας στην Αρχαία Κόρινθο έπεσε θύμα οδηγού ΚΤΕΛ, ο οποίος τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το parakato.gr ο οδηγός λεωφορείου κατέβασε το μαθητή γιατί δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν «μαθητής» για το λόγο αυτό δεν του επέτρεψε την δωρεάν μεταφορά του στο σχολείο και του ζήτησε να καταβάλλει το αντίτιμο του ενός ευρώ για το εισιτήριο. Ο 10χρονος δεν είχε χρήματα και ο οδηγός τον κατέβασε από το λεωφορείο πατώντας γκάζι και αφήνοντας τον μαθητή στο δρόμο.


«Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό» καταγγέλλει ο πατέρας του 10χρονου μαθητή Μ. Κομπορόζος στον ΑΝΤ1 και ρωτάει τον πρόεδρο τον ΚΤΕΛ Κορίνθου « πότε είναι η τελευταία φορά που έγινε κάποια ψυχολογική εξέταση», ένας έλεγχος σε αυτούς τους οδηγούς που μεταφέρουν τόσο κόσμο καθημερινά. Ανέφερε μάλιστα ότι στα social media υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες και διαμαρτυρίες από μαθητές που καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά των οδηγών του ΚΤΕΛ.


eleni
Ζω στην ονειρεμένη χώρα που οδηγός ΚΤΕΛ κατεβάζει από το λεωφορείο 10χρονο μαθητή επειδή δεν έχει 1 ευρώ. Αλληλεγγύη τρομάρα μας..

Ναι ρε!
Για ενα ολόκληρο ευρώ ο οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε τον δεκάχρονο μαθητή!
Κ τι θέλετε δηλαδή;
Να καταρρεύσει ο καπιταλισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου