Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλες στιγμές της 'Δημοκρατίας'..



Σπύρος Σούρλας
9 hrsEdited
Πςςςςςςςςςςςς...Μεγάλες στιγμές της 'Δημοκρατίας'..

Αλλά όποιος δεν έχει πολιτική τσίπα θα χαριεντίζεται ακόμα και με ακροδεξιούς τέτοιου επιπέδου,που είχαν κατηγορήσει τον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ για τα πάντα..

Πέρα από τα εμετικά σεξιστικά του να μυρίζουν παλτά γυναικών στην βουλή και τόσα άλλα.


                                                    φιλάκι;
                                      ερωτικό το Μνημόνιο 3


Γιώργος Αλεξάτος
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η φωτογραφία με τον πρωθυπουργό να χαριεντίζεται με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Την αναρτούν κάμποσοι/ες κι εδώ μέσα, για να επικρίνουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν κατάλαβα! Από πότε σε έναν πολιτικό, που λέει πως είναι αριστερός, απαγορεύεται να είναι γελαστός και πρόσχαρος, καθώς ανταλλάσσει χειραψία και συνομιλεί με έναν φασίστα;
Σε μια κοινωνία ζούμε, δεν είμεθα αγριαθρώποι! Άλλωστε, ο πρωθυπουργός το δήλωσε ξεκάθαρα και από τη Νέα Υόρκη: Είμαστε όλοι Έλληνες! Δεν υπάρχουν πια δεξιοί και αριστεροί.
Ούτε και φασίστες, θα συμπλήρωνα...

 

Αυτό θα πει απόφαση να πολεμήσεις τη διαπλοκή!!! Δεν έχουν πιάσει ακόμα πάτο... έχει και άλλο κατήφορο. Και όπως λέει ένας σύντροφος: "Χαιρετίζουμε... Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις... Η χαρά του μικροαστού, που τον αποδέχονται στην καθεστωτική παρέα επιτέλους".

      

Ήρθε η ώρα της δικαίωσης για να μπουν μερικοί στο κλαμπ των διαχειριστών της εξουσίας.
Ιστορική φώτο που δείχνει τον ξεπεσμό και την κατάντια.
Μην ξεχάσουμε πως θα κυνηγήσουν τη διαπλοκή, τους διαπλεκόμενους και όσους έφταιξαν για την καταστροφή μας. Άλλωστε η φώτο μιλάει από μόνη της
 tongue emoticon tongue emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου