Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΣΙΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ



ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Η ελπίδα γεννήθηκε στις 5 ιουλίου όταν ο Ελληνικός λαός φώναξε το βροντερό όχι στην υποτέλεια την αναξιοπρέπεια και την συστημική τρομοκρατία.Η ελπίδα βέβαια, βιάστηκε αμέσως μετά, στην πιο τρυφερή της ηλικία με την άνευ όρων υποχώρηση της κυβέρνησης του Α. Τσίπρα σε όλες τις επιταγές των νεοκατακτητών. Όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ο λαός μίλησε, και ας μην εισακούστηκε, το θεμέλιο μπήκε για τα καλά και το όχι θα στοιχειώνει την εγχώρια ελίτ, σαν ένα νοητό σύνορο που όλο θα στενεύει αφήνοντας απ'έξω και γυμνούς τους δουλευτάδες των ξένων και ντόπιων καπιταλιστών.

    

Αποχωρώ λοιπόν από το νεοφιλελέυθερο μόρφωμα του Αλέξη Τσίπρα νιώθοντας ντροπή που έβαλα έστω και το πιο μικρό λιθαράκι για να επιτελεστεί η προδοσία του ελληνικού λαου κάτω από την ομπρέλα της αριστεράς. Συμπορεύομαι με τους συντρόφους που δεν αποστάτησαν από τις προγραμματικές τους θέσεις και κυρίως που σεβάστηκαν την ετυμηγορία της 5ης Ιουλίου.

Το ταξίδι θα είναι μακρύ και χωρίς φάρους.Είμαστε όλοι ήδη κουρασμένοι από την δύσκολη πενταετή πορεία, στα χαλάσματα που άφησαν οι πολιτικές της καταστροφικής λιτότητας . Όπως αποδείχθηκε ένα παρόν χωρίς σκοτούρα προμηνύει ένα ζοφερό μέλλον. Δεν θα αναθέσουμε το μέλλον μας σε κανένα αλλά θα το διεκδικήσουμε σέ όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο.

  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΤΣΙΜΑΡΑΣ 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά ήσαν εμφανή πράματα ρε παιδιά κι όλοι τάχα ν δει,,,,,οοολοι εχτός από σας ,,,,,οπερ εδει δειξαι ,,,αντε στα απιτακια σας κι αφηστε την πολιτικη σε κανεναν που σκαμπάζει ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα ρε Μάκη, πέσανε όλοι από τα σύννεφα που ο Τσίπρας ξεφτίλισε (ακουσον ακουσον) την αριστερά!! Από τον Φλεβάρη έπρεπε να χατε φύγει για να μη πω από το 2012 που πήγε ο Ερνέστο Τσίπρας στο ίδρυμα Brookings.

    όταν σου λέει ο Αδωνης κ ο Βορίδης ότι δε μπορείς να τα κάνεις αυτά μεσα στο ευρώ κ έχουν δίκιο ... είτε ηλίθιος είσαι είτε κάπου αποσκοπείς ... όπως και να χει... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ για την δουλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή