Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ωραία χώρα η Ελλάδα και δεν αλλάζει!


Έτος 2015, Ελλάδα
Το "θαυματουργό" λείψανο της Αγίας Βαρβάρας μεταφέρεται στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" ώστε να μπορέσουν να το προσκυνήσουν ασθενείς...
Εμπόριο ελπίδας ή απλά παίζουν με τον πόνο ασθενών και ταλαιπωρημένων ανθρώπων.
Μεσαίωνας.
Ντροπή.



Ταριχευμένα μαγιολίκια με έξοδα του χρεοκοπημένου κράτους και άλλες ιστορίες από την χώρα-γάγγραινα.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι η πλέον νοσηρή κοινωνία που υπάρχει στις "πολιτισμένες" περιοχές του πλανήτη.

Ίσως κάτι χώρες σαν την Σιέρα Λεόνε, την Σενεγάλη και κάτι Μιανμάρ μόνο να συγκρίνονται στο μέγεθος, την έκταση και το βάθος της παθοκρατίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα.

Σίγουρα η σαπίλα έχει ξεπεράσει παρασάγγας τις μαφιόζικες επαρχίες της Ρωσίας και τα βάθη της κεντρικής Αμερικής. Οπωσδήποτε είναι πιο σάπια η κατάσταση από κάτι μέχρι πρότινος συγκρίσιμες χώρες τύπου Βουλγαρία και Ρουμανία.

Κάτι μεταξύ μεσαίωνα, πρωτόγονων φυλών στα βάθη της voodoo Αφρικής, ψυχιατρείου, μαφίας και Άουσβιτς - συμπαγείς και απολιθωμένες διαστρωματώσεις νοητικής λέπρας και ηθικού έμπολα.




Αποτελεί βαρύτατη προσβολή για την ιατρική κοινότητα και κορυφαία ύβρη για τον πολιτισμό η εικόνα ενός οστού που περιφέρεται σε χώρους που ανήκουν στην επιστήμη και μόνο σε αυτήν. Αποτελεί ντροπή για όσους προάγουν τέτοιες άθλιες αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνες εικόνες, ντροπή και για όσους τις επιτρέπουν και δεν στέλνουν στο διάολο και αλητήριους παπάδες και σάπια κόκαλα και βαρεμένους νεκρόφιλους που προσκυνάνε.

Ντροπή, τίποτε λιγότερο από ντροπή... Αυτό το πολιτικό περιβάλλον δεν ανταποκρίνεται σε καμιά ανάγκη οιουδήποτε στοιχειωδώς ισορροπημένου ανθρώπου. (για αριστερού ας μην το συζητήσουμε καν...)

Ιερόφυτος ‏@mejele
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι γιατροι του νοσοκ. Αγιος Σαββας για αθέμιτο ανταγωνισμό, το σκήνωμα της Αγιας Βαρβάρας δεν εχει άδεια του Ιατρ.Συλλ.


  


Archie Burchie ‏@ArchieBurchie
Τα λείψανα την Αγίας Βαρβάρας θα εφημερεύσουν απόψε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας


Ναι, κάνει κακό στον υγιή εγκέφαλο η κάνναβη, πηγαίνετε τώρα να υποδεχθείτε τα κόκκαλα της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου