Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ "ΤΡΟΙΚΑ" ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Για άλλη μια φόρα η "τρόικα" ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ στάθηκε στο ύψος της ......απουσίαζε από το εορτασμό των Εθνικών Αγώνων κατά του Φασισμού και Ναζισμού.......



Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ "δεν υπάρχει"......όπως ακριβώς επιθυμεί ο "ιστορικός ηγέτης".

Με πολλά… παράπονα ο εορτασμός των Εθνικών Αγώνων κατά του Φασισμού και Ναζισμού (εικόνες + video)

http://www.inkefalonia.gr/
Λίγος κόσμος και πολλά... παράπονα σήμερα στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο Αργοστόλι, για τον για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού.
«Οι θεσμοί απουσίαζαν» όπως τόνισε ο Κώστας Παπαδάτος, ο οποίος δεν έκρυψε την αγανάκτησή του γι' αυτή την συνεχιζόμενη κατάσταση αποχής από τον εορτασμό (παρακάτω οι δηλώσεις του σε βίντεο).
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Γαβριελάτος, ενώ στεφάνι κατατέθηκε από την βουλευτή Κεφαλληνίας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία βρισκόταν εκτός Κεφαλονιάς, την περιφερειακή σύμβουλο Σουζάνα Πεφάνη, που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον αντιδήμαρχο τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο που εκπροσώπησε τον Δήμο, την Σοφία Αράβου Παπαδάτου που εκπροσώπησε την ΔΗΜΑΡ, τον Κώστα Παπαδάτου για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Λαμπρόπουλο, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, ενώ το παρών στην τελετή έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Δημητράτος.

        
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου