Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΙΕΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ..

<



Λαϊκή εντολή φωνάζει ο Παρίσης.....για τη λαϊκή εντολή της 25 Ιανουαρίου δεν ξέρει τίποτε.....για αυτόν δεν έγιναν εκλογές ..... το Δημαρχείο δεν ήταν εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.......ποτέ δεν υποστήριξε τις μνημονιακές πολιτικές ....δεν ξέρει τίποτε για το PSI στα ασφαλιστικά ταμεία ..........για τις περικοπές των συντάξεων... μισθών....για την αύξηση της ανεργίας....για την ανθρωπιστική κρίση ......... ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΞΙΑ.....




............................................................................................................. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ...........(ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ)..........................


Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ   ................


http://anexarttitosblog.gr/

Ο ΠΑΡΙΣΗΣ “ΤΑ ΧΩΝΕΙ” ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ…



Apr 21, 2015


Που είναι η “αντιμνημονιακή επαναστάτρια”, η βουλευτίνα;

Που είναι ο Θεόφιλος και η υπόλοιπη αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Μόνο ο Παρίσης τόλμησε να αρθρώσει λόγο και να “τα χώσει” στον Υπουργό και στην κυβέρνηση για την απαράδεκτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υφαρπάζει τα χρήματα των δημοτών για να ξοφληθούν οι δανειστές…

Οι υπόλοιποι… “Σιγή ιχθύος”…

Υ.Γ.: Αποκαλύπτεται ότι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου ήρθε κατ’εντολή των δανειστών!!!

Ακόμη χειρότερα!

Είναι αυτοί που θα “έσκιζαν τα μνημόνια” και θα έδιωχναν την Τρόικα…

ΚΑΤΑΝΤΙΑ…ΠΑΡΑΚΜΗ…


http://www.portoni.gr/


Το “λογαριασμό” στην κυβέρνηση να στείλουν όσοι μείνουν απλήρωτοι από Δήμο-Περιφέρεια

Το “λογαριασμό” στην κυβέρνηση να στείλουν όσοι μείνουν απλήρωτοι από Δήμο-Περιφέρεια

Share:Share on Facebook6Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Print this pageEmail this to someone
Μετά την απόφαση της κυβέρνησης με την οποία τα λεφτά των Δήμων και Περιφερειών μεταφέρονται αναγκαστικά στην Τράπεζα της Ελλάδος για να πληρώσει η κυβέρνηση τους ξένους δανειστές, όσοι μείνουν απλήρωτοι από Δήμους και Περιφέρειες καλά θα κάνουν να στείλουν το λογαριασμό στην κυβέρνηση.
Είπαμε, “πρώτη φορά Αριστερά”, οπότε έχουμε να δούμε πολλά πράγματα ακόμα.

http://e-kefalonia.net/

Εκρηκτική ατμόσφαιρα στην ΚΕΔΕ-Παρόντες Παρίσης και Λυκούδης


Έξαλλοι με την κυβέρνηση για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που “βάζει χέρι” στα αποθεματικά των ταμείων των Δήμων είναι οι Δήμαρχοι που συνεδριάζουν αυτήν την ώρα στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ως πραξικοπηματική πράξη την ΠΝΠ ενώ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Δ. Μάρδας που παρίσταται είπε ότι “Απρόβλεπτες εξελίξεις στον προϋπολογισμό μας ανάγκασαν σε αυτή την ενέργεια!”. Μάλιστα φέρθηκε με περισσή αλαζονεία όταν, δυσαρεστημένος από τις αντιδράσεις, είπε: θα μπορούσα να είχα καλέσει μια αντιπροσωπεία στο γραφείο μου και να μην είμαι εδώ!
Το παρών στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ δίνουν τόσο ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης.

http://www.portoni.gr/

Αποκρύπτουν την “εισβολή” της κυβέρνησης εις βάρος των Δήμων τα τοπικά φιλοκυβερνητικά σαιτ

Αποκρύπτουν την “εισβολή” της κυβέρνησης εις βάρος των Δήμων τα τοπικά φιλοκυβερνητικά σαιτ

Share:Share on Facebook4Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Print this pageEmail this to someone
Αυτό και αν είναι …”αντικειμενική δημοσιογραφία” “χαμός γίνεται”! σε όλη την Ελλάδα με την απόφαση της κυβέρνησης να “ρημάξει” τα ταμεία των Δήμων αλλά οι τοπικές φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες ούτε ξέρουν ούτε άκουσαν για το καυτό αυτό θέμα.
Για σκεφτείτε να είχε κάνει κάτι ανάλογο η κυβέρνηση Σαμαρά τι θα είχε γίνει;
Υ.Γ.: Πάντως για να είμαστε δίκαιοι με την επίμαχη πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν είναι μόνο τα ταμειακά αποθέματα των Δήμων που “ξαφρίζονται” αλλά και της Περιφέρειας. “Καημένε Δρακουλόγκωνα τι σου έμελλε να πάθεις από κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα ταμεία σου να χάσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου