Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σαμαράς. Η επιτομή της γαλανόλευκης Αντρίλας .

Είναι σίγουρα ότι ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς, αυτό το βλακώδες υποκείμενο της μεταακροδεξιάς , όσο και να το παρατηρήσεις δε αφήνει σε καμία περίπτωση τ θέαση, χωρίς πικάντικα στοιχεία .

                               
Η τελευταία του πρόζα στη Βουλή , που να σημειώσουμε ότι ως αντιπολίτευση έχει πάει περισσότερες φορές στη Βουλή απ΄ ότι είχε πάει συνολικά στην διάρκεια της χιουμοριστικής και τραγικής του πρωθυπουργίας(;), αναφέρθηκε στον αντρίκειο βίο του και πόσο αυτός τον καθορίζει. 

Είναι ακριβώς έτσι. 

Η αντρείλα του πολιτικά Σαμαρά έγινε ολοφάνερη όταν όντος αντιμνημονιακός είχε διαγράψει μέχρι και τη Ντορούλα , τη Μητσοτάκη παύλα Μπακογιάννη, παύλα Κούβελου, επειδή η ως μητσοτάκη Ντορούλα, είχε ψηφίσει τα πρώτα μνημόνια , τότε που η ΝΔ του αντρούλη Σαμαρά δεν τα ψήφιζε . Στη συνέχεια ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς πήγε στη Μέρκελ και έφερε καινούργια Μνημόνια τα οποία ψήφισε ως αντρούλης και τα οποία Μνημόνια εφαρμόσθηκαν με έναν απέραντο κρατικό φασισμό και επενδυμένο από τα πιο χαρούμενα, ανόητα και γελοία υποκείμενα όπως οι διάφοροι μπουμπούκοι, Βορίδιδες, και λοιποί αντιμνημονιακοί άντρακλες.

Στο κοινωνικό πεδίο ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς ξεχώρισε επίσης για την βαθιά αντρίλα. Όταν για παράδειγμα ο γιος του συνελήφθη απο καθηγήτρια να αντιγράφει ο ελληνάρας άντρακλας Σαμαράς έδωσε διαταγή να απολύσουν την ... καθηγήτρια. Και πολλά άλλα μελιστάλαχτα απο το βόθρο της ελληνικής ακροδεξιάς ίσως τον πιο παρακμιακό πολιτικό χώρο σε όλη την Ευρώπη και λέμε "ίσως" μιας και συναγωνίζονται τους εξίσου άξιους ναζιστές.

Τέτοιο μέγεθος αντρικής ευθύνης.
Τέτοια αντρίλα.
http://dakrygono-a.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου