Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

...σκουλήκια υπάρχουν..


Η Χριστινα Σιδερη ειναι ο πνευματικος κοσμος της χωρας.Υποκλιθειτε,απλυτοι

       



ΕΧΕΙ MEGA ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.........
    
..σκουλήκια ....
“γερμανοτσολιάδες @ TV
«Ανατροπή», τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.30 με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Συμβιβασμός ή σύγκρουση; Το παρασκήνιο, τα στρατόπεδα, οι κίνδυνοι. Οι δυο εβδομάδες που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 23.30 στο MEGA. Οι πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης, οι εξαγγελίες, οι συναντήσεις, οι επαφές. Η στάση των Ευρωπαίων, οι δεσμεύσεις και το κρίσιμο δεκαπενθήμερο ως το Εurogroup της 16ης Φεβρουαρίου. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι και αναλυτές εκτιμούν, σχολιάζουν και συζητούν τα δεδομένα που διαμορφώνουν το νέο σκηνικό. «Ανατροπή», τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.30 με τον Γιάννη Πρετεντέρηστο MEGA.


κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν-τρομοκρατήσουν πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ θα μας βγει σε κακό..... τα ίδια έλεγαν και στη κατοχή οι “γερμανοτσολιάδες”...ευχαριστούμε..


Δεν τους παρακαλάμε


                  

Για το τεράστιο δημόσιο χρέος καμία ευθύνη δεν έχουν οι πολλοί καλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα. Το τεράστιο δημόσιο χρέος δημιουργήθηκε γιατί η πολιτική και η οικονομική ελίτ αυτή της χώρας λεηλάτησαν ότι βρήκαν μπροστά τους, από τον τελευταίο μαλάκα δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας που έπαιρνε μίζα για ένα τσουβάλι χαλίκια, μέχρι τον εκδότη – εφοπλιστή – εργολάβο της… κεντροαριστεράς και της προόδου, που έπαιρνε εκατομμύρια ευρώ για δημόσια έργα που υπήρχαν μόνο στα χαρτιά. Αν οι… εταίροι δεν μπορούν να καταλάβουν που βρίσκεται το πρόβλημα
και πως η νέα κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, τότε μπορούν να πάνε να γαμηθούν.
Δεν θα τους παρακαλέσουμε.

Όλα τα σκουλήκια, όλοι οι γαμημένοι τζουτζέδες των ελίτ, σκούζουν από την Παρασκευή, μετά το χέσιμο που έριξε ο Βαρουφάκης σε αυτόν τον καραγκιόζη από την Ολλανδία, ότι η Ελλάδα αν συγκρουστεί με τους… εταίρους της θα βγει χαμένη, θα καταστραφεί, θα χρεοκοπήσει ατάκτως, σε αντίθεση με την τακτική χρεοκοπία του 2012, και θα πεταχτεί έξω από τη ζώνη του ευρώ.

Σκούζουν τα καθίκια, αλλά το καραβάνι προχωράει γιατί δεν έχει άλλη επιλογή, σήμερα στην Ελλάδα, αύριο στην Ισπανία, μεθαύριο στην Ιρλανδία, στα κοντά στην Πορτογαλία, παντού.
Θα συγκρουστούμε, προφανώς, γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε τόσο καιρό, και άλλωστε αν αυτή η ζωή αξίζει για κάτι, αυτό είναι να τα βάζεις με τους ισχυρούς.


Δεν θα σου πω μαλακίες για το…. μικρό λαό που πολεμά δίχως σπαθιά και βόλια, ούτε για το πόσο λεβέντες και λεβέντισσες είμαστε. 

Τα πράγματα είναι απίστευτα περίπλοκα, ο κόσμος που ζούμε είναι σε γενικές γραμμές παράλογος και σχεδόν τίποτα δεν είναι αυτό που μοιάζει να είναι, αλλά ακριβώς γι’ αυτό την Παρασκευή ο Λαφαζάνης προκάλεσε ένα μίνι κραχ στο χρηματιστήριο του Καναδά επειδή είπε ότι θα σταματήσει στις Σκουριές το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται σήμερα στην Ευρώπη. 

Πάμε γερά και με χαμόγελο και οι αγώνες μας θα φέρουν αποτελέσματα.
Get up !
 Ο alterthess ιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου