Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Δρακουλόγκωνας: Κοσμούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οι τρεις υποψήφιοι




http://www.kefalonitikanea.gr/

Ψηφοδέλτιο νίκης χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα εξήγησε τους λόγους που τόσο ο ίδιος, όσο και ο περιφερειάρχης δεν παραβρέθηκαν στην ψηφοφορία της Νομαρχιακής.


Κακόβουλα τα σχόλια για την απουσία μου

Κακόβουλα χαρακτήρισε τα σχόλια για την απουσία τόσο του ίδιου όσο και του περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου από την τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας δήλωσε ότι αυτές οι πρακτικές δείχνουν κακία και κακοβουλία αφού όλοι ήξεραν ότι η απουσία μας προέκυψε λόγω της διπλής αναβολής που πήρε η συνεδρίαση τόσο σε μέρα όσο και σε ώρα. «Όλοι ήξεραν ότι ο περιφερειάρχης είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Κέρκυρα και δεν μπορούσε να παραμείνει (η συνεδρίαση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την προηγούμενη). Για τον ίδιο λόγο και λόγω της εκ νέου αναβολής και στην ώρα διεξαγωγής της δεν μπόρεσα να είμαι κι εγώ στη συνεδρίαση έχοντας όμως ήδη δηλώσει την επιλογή μου στην οργάνωση μελών της Σάμης».

Οι εκλογές θα δείξουν

Συνεχίζοντας ο κ. Δρακουλόγκωνας τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα δείξει ποιος στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.  «Θα φανεί σε ποιες περιοχές θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο ψηλά απ' όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς»

Κοσμούν τα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οι τρεις υποψήφιοι

Σε ερώτησή μας για το πώς κρίνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπεριφερειάρχης απάντησε τα εξής: «Είχα την τύχη να είμαι συνυποψήφιος τόσο με την Αφροδίτη (Θεοπεφτάτου) όσο και με τον Αλέξανδρο (Ταφλαμπά). Και εξ αυτού του λόγου μπόρεσα να διαπιστώσω, εκτός των άλλων, πόσο άξιοι άνθρωποι είναι, με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία, αλτρουισμό και δυναμισμό. Συνάμα είναι ταπεινοί, έτσι όπως πρέπει να είναι ο κάθε αριστερός που υπηρετεί την κοινωνία. Σε αυτούς τους δύο έχει προστεθεί ένας εξίσου αξιόλογος άνθρωπος, ο Μάκης Βασιλάτος. Και αυτός έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και υπηρετεί την Αριστερά εδώ και δεκαετίες. Πραγματικά και οι τρεις κοσμούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και η κοινωνία των νησιών μας πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που ένας από αυτούς θα την υπηρετήσει μέσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου