Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

γαμώ το πολίτευμα μας!!!

facebook

Άχου μου το, άχου μου το, το γλυκό πολιτευματάκι, που έχει γίνει φασιστάκι 

Αν πεις "και γαμώ το πολίτευμα!!!" τσιμπάς ένα διορισμό, ενώ αν πεις "γαμώ το πολίτευμα!!" τσιμπάς ένα κελί.

Κοίτα που τόσο καιρό λένε ότι είμαστε επαναστάτες του πληκτρολογίου και τώρα βάλθηκαν να μας κάνουν κανονικούς επαναστάτες από μόνοι τους...

H προσβολή πολιτεύματος αφορά επιβολή πραξικοπήματος, απόπειρα δολοφονίας αρχηγού κοινοβουλευτικής ομάδας, πρωθυπουργού, προέδρου δημοκρατίας κ.λπ. Αυτά τα εγκλήματα προβλέπονται και τώρα από τον ποινικό κώδικα. Απλά γίνονται αυστηρότερες οι ποινές.
Το ζήτημα είναι στην μείωση των ποινών για τους διαφθαρμένους "εθνάρχες".

Προτείνω να δίνουν και ένα χρηματικό ποσό για καθέναν που θα καταδίδουμε για προσβολή πολιτεύματος

Καλημέρα,γαμώ το πολίτευμα μας!!

Δηλαδη,μεχρι στιγμης εχουμε:Ντου στα σπιτια χωρις εισαγγελεα και φυλακα για προσβολη πολιτευματος.Καλα πας Αουγκουστο Σαμαρα

Όπως έμαθα από έγκυες πηγές, η ακριβής διατύπωση είναι "για προσβολή του πολιτεύματος και της φιλοχρίστου ημών κυβερνήσεως ευρύτερα".




Αυτος εβρισε το πολιτευμα. Πιαστε τον.






Στην οικογένεια μας (πολίτευμα), έχουμε δημοκρατία, πάντα γίνεται ότι θέλει ο μπαμπάς (πολιτικά τζάκια) μετά από συνεννόηση με τη μαμά (ελιτ). 

Εμείς τα παιδιά (πολίτες) για να περνάμε καλά, απλά πρέπει να είμαστε υπάκουα, να τρώμε όλο το φαγητό μας (από τα συσσίτια), να μην αρρωσταίνουμε κι αν αρρωστήσουμε να τραβιόμαστε σε μια γωνιά και να πεθαίνουμε οικειοθελώς για να μην επιβαρύνουμε τους γονείς μας (κράτος, ασφαλιστικά ταμεία) με μεταφορικά ως τον Καιάδα. 

Στην οικογένεια μας, δεν υπάρχουν γέροι. Φρόντισαν για αυτό κάτι καλοί κύριοι, (ο κ. Άδωνις κι ο κ. Βορίδης)
Επειδή το σχολείο είναι κουραστικό, το ίδιο και η δουλειά, ευτυχώς δεν έχουμε ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο.
Κάθε τέσσερα χρόνια, μαζευόμαστε όλοι μαζί (εκλογές) και αποφασίζουμε για το σπίτι μας (κράτος) Εμείς όμως επειδή ως παιδιά είμαστε ανώριμα, κάνουμε λάθη, για αυτό μάλλον, δεν θα ξανά βρεθούμε. Θα αποφασίζουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα, για το καλό μας. Αυτό υποψιάζομαι τουλάχιστον. Να σας πω, καλύτερα. Δεν τις θέλω αυτές τις ευθύνες!

(Βγάλτε ότι περιέχουν οι παρενθέσεις και δεν σας πιάνει κανένας ποινικός κώδικας και κανένα ιδιώνυμο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου