Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ





Τις τελευταίες εβδομάδες η ακροδεξιά κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει ό,τι μπορεί για να αυξήσει τα κουκιά.

Ο Καρατζαφέρης με το 2,7 % στις ευρωεκλογές είναι ένας από τους πρώτους στόχους.
    

                 

Του δόθηκε μεγάλη προβολή από τη δημόσια τηλεόραση και τα υπόλοιπα ΜΜΕ και άδεια εθνικής εμβέλειας του βοθρόκαναλού του. Ο Δαραβίγκας προέρχεται από το ΛΑΟΣ και πήρε έστω και για λίγες ώρες μια ακόμη κρατικοδίαιτη θέση.
Το κράτος έχει γίνει παράγκα της ακροδεξιάς και προσπάθειά της είναι το παρακράτος να γίνει επίσημο κράτος.
Αυτοί που φώναζαν συνθήματα μέσα στη βουλή υπέρ του Μιχαλολιάκου χωρίς καμία παρέμβαση είναι οι υπάλληλοι της βουλής που διόρισαν οι φασίστες.
Αυτό δεν πρέπει να το δούμε μόνο ας μια πολιτική μεταβολή και φιασιστικοποίηση της εξουσίας και της κοινωνίας. Πρέπει να το δούμε κυρίως ως μια μεσαιωνική στροφή σε όλους τους τομείς της ζωής : αλλόφρονες κήρυκες στην τηλεόραση κράζουν για άτυπες ποινές με ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια σε όσους κατέχουν καλάσνικοφ και δεν είναι δεξιοί, καθώς και μεταγενέστερη επιεική μεταχείριση δολοφόνου, διότι ο φίλος του θύματος έγινε παραβάτης του νόμου.
Ένας ανεπάγγελτος, επιχειρηματίας, πρώην μποντιμπιλντεράς, που χρειάζεται η κυβέρνηση εκθέτει τα σκατά που έχει στο κεφάλι του για το έγκλημα, την ποινική δίωξη, τον δράστη ανάλογα με το φρόνημα μέσα από το ιδιωτικό κανάλι του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου