Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika αναζητούν το ρόλο, επιχειρηματιών, πολιτικών και εκδοτικών συγκροτημάτων στην άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.

                        

1 σχόλιο:

  1. Όχι, αυτός ο λαός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι απόγονος ενός Σωκράτη, δεν μπορεί να είναι απόγονος ενός Αριστείδη, δεν μπορεί να είναι γιος και εγγονός ενός Θεμιστοκλή, ενός Αισχύλου, ενός Ιπποκράτη, ενός Δημόκριτου, ενός Αριστοτέλη, ενός Περικλή, ενός Καραισκάκη, ενός Ελύτη...
    Τι πρόσωπο έχει αυτός ο λαός; Έχει το πρόσωπο της Δούρου, έχει το πρόσωπο του Βενιζέλου, έχει το πρόσωπο του Σαμαρο-Μπαλτάκου, έχει το πρόσωπο του Κασιδιάρη και τόσων άλλων «λαμπρών αστέρων της πολιτικής ζωής» του τόπου μας! Έχει δηλαδή, το απαίσιο, το αποκρουστικό, το χυδαίο πρόσωπο μιας ελεεινά βιασμένης Δημοκρατίας, μιας αποτρόπαια κακοποιημένης πατρίδας, έχει το πρόσωπο μιας τσαλαπατημένης Ιστορίας!
    Είναι οι άνθρωποι που ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ να τον εκπροσωπήσουν στη Βουλή για να ...τον σώσουν από τη καταστροφή... Μα ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, λαέ μου! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ! Επομένως, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ, θες δε θες!
    Κι απ την άλλη στέκω εγώ, απλός παρατηρητής, που μένει σκυθρωπός κοιτάζοντας ένα θέατρο του παραλόγου, να μετράω τις πληγές μιας Ιστορίας χτυπημένης βάναυσα, από τις υποκριτικές κορώνες των Σοσιαλιστών, τις αμετροεπείς κραυγές των Αριστερών και τα ...μπουμπούκια των Δεξιών...
    Ουαί υμίν Φαρισαίοι πολιτικάντηδες υποκριτές!
    Γιατί ξεχνάτε ότι ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε αυτό το «τέρας», που λέγεται "Χρυσή Αυγή", εσείς με τα καμώματά σας και τις θεατρινίστικες παραστάσεις που μας δίνετε χρόνια ολόκληρα τώρα!
    Ουαί υμίν Φαρισαίοι πολιτικάντηδες υποκριτές!
    Που νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε με τα οράματα και τις ζωές μας, χωρίς συνέπειες! Που δημιουργήσατε μια κοινωνία βρώμικη, ίση κι όμοια με σας και νομίζατε ότι ποτέ δεν θα εισπράττατε και το τίμημα των πολιτικών και των κοινωνικών σας κακουργημάτων!
    Ουαί υμίν Φαρισαίοι πολιτικάντηδες υποκριτές!
    Που πουλάτε φτηνό αριστερισμό, εξαπατώντας ενσυνειδήτως έναν ολόκληρο λαό, παίζοντας τάβλι πάνω στη πλάτη του χρόνια τώρα, δεκαετίες τώρα, δημιουργώντας ένα απαίσιο απόστημα, που κάποτε θα έσπαγε και θα σας περιέλουζε με τη γλοιώδη βρωμιά του!
    Σας έχω νέα Φαρισαίοι υποκριτές πολιτικάντηδες!
    Το απόστημα έσπασε και είναι μπροστά σας! Και σας χτυπάει ανελέητα και σας γρονθοκοπεί! Κι σας το λέω εγώ, ο τελευταίος των Ελλήνων, ότι ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! Από το απλό φτύσιμο, μέχρι το γρονθοκόπημα και το αναγκαστικό μπάνιο με το μπουγέλωμα.
    Η εγγυμονούσα επί 40 ετίες «Πολιτική σας Βρώμα», ΓΕΝΝΗΣΕ! Σας έφερε Ένα «Χρυσό Αυγό» που το εκολάψατε μεθοδικά, στοργικά και προσεχτικά. Και όταν έσπασε, δεν σας έφερε τα χρυσά «αργύρια». Σας επεφύλαξε μιαν «ΕΚΠΛΗΞΗ»!
    Δικό σας έργο λοιπόν, είναι η "Χρυσή Αυγή"!
    Εσείς τη δημιουργήσατε, εσείς οπλίσατε το χέρι του λαού με τη φονική ψήφο του στο να τη φέρει δίπλα σας, για να μοιραστεί με σας το δικό σας βούρκο. Συνηθίστε το λοιπόν το δημιούργημά σας, σύγχρονοι "φρανκενστάιν" της ελληνικής πολιτικής! Κι αφήστε την Ελλάδα στη δική της γωνία, να κλαίει τη χαμένη της δόξα και να αιμορραγεί απ τις πληγές που εσείς της ανοίξατε...
    Γιατί:
    Εικόνα σου είμαστε "Ελληνική Δημοκρατία" και σου μοιάσαμε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή