Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μαρία Αντωνιου:Ραντεβού στα γουναράδικα κορίτσια





                                                   

Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, ούτε καν τα "τσακάλια" της τρόικας. Από το πολυνομοσχέδιο που πέρασε εν μέσω εντάσεων καταργήθηκε ένας από τους φόρους που προβλέπονταν. Όχι όποιος κι όποιος! Ο φόρος για τις γούνες...

Απίστευτο σκεφτήκατε; Γιατί; Δεν είναι σημαντικός ο φόρος στις γούνες;

Για ρωτήστε ορισμένους βουλευτής της ΝΔ, να σας πουν... Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, στο... παρά πέντε, ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατάργησαν έναν και μοναδικό φόρο στο πολυνομοσχέδιο: τον φόρο πολυτελείας στις γούνες!

Ο συγκεκριμένος φόρος είχε επιβληθεί το 2010.

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης: «... τώρα με την κατάργησή του η γαλάζια βουλευτής Καστοριάς κυρία Μαρία Αντωνίου πανηγυρίζει: «Όσες θέλουν να αγοράσουν γούνες, θα μπορούν να τις αγοράζουν με 10% χαμηλότερη τιμή. Μη γελάτε γιατί μία γούνα στοιχίζει 1.000 ευρώ, η έκπτωση θα είναι σημαντική» έλεγε υπερηφάνως σε συναδέλφους της στη Βουλή. Και σε ποιον νομίζετε ότι τα έλεγε; Στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, αλλά ο άνθρωπος είχε άλλες σκοτούρες...».
www.newsit.gr

Θυμηθήκαμε την χαζή εξήγηση της νεόδουλης βολευτίνας για την φράση "ραντεβού στα γουναράδικα".Τελικά η φράση δεν είναι μεταφορική αλλά κυριολεκτική.
Τώρα με την κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τις γούνες μπορούν οι κυράτσες του Κολωνακίου και της Κηφισιάς να αναφωνήσουν "ραντεβού στα γουναράδικα κορίτσια"

Διαβάστε στον άνεμο:Η πιο ηλίθια απάντηση για το «ραντεβού στα γουναράδικα» από βουλευτή της ΝΔ! anemosantistasis


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/04/blog-post_1010.html#ixzz2xi2JGPlp


                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου