Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

της χούντας τα καμώματα..




Χαρδουβελης:"Δεν θα έχουμε μνημόνιο θα έχουμε μια νέα σχέση με τους δανειστές".Δλδ δεν θα το λέμε "πήδημα" θα το λέμε "γαμήσι".Τέτοια αλλαγή

Η εκλογολογία δεν βοηθάει στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του δε θέλει τώρα εκλογές. #skaitv 

ορκίστηκε και ο Πλεύρης βουλευτής μετά
την αναχώρηση του Αβραμόπουλου για την Ε.Ε,
πλέον ο ακροδεξιός τομέας της Ν.Δ είναι πλήρης,
τα Φασιστόπουλα θα πάνε με χαρά να δούνε Χίτλερ στο Σινεμά 

samaras-pleuris
03/11/14
Η Νέα Δημοκρατία γέρνει κι άλλο ακροδεξιά

Θάνος Πλεύρης: παιδί από σπίτι

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Γιώργου Καρατζαφέρη έρχεται να συναντήσει τους παλιούς συναγωνιστές του στον ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς το πολυσυζητημένο πολιτικό τρίο ξανασμίγει υπό τη σκέπη της παράταξης του Αντώνη Σαμαρά.

Εθνικοσοσιαλισμος
3 retweets8 favorites

Nasia 
Μια εικόνα της έκφρασης των προσώπων Aλεξη-Σαμαρα,αξίζει όσο χίλια έγκριτα ρεπορτάζ.
UnlikeUnlike ·  · 


Γιατί σύνταγμα είναι μόνο ο Μπένυ
ΠΑΣΟΚ: Αντισυνταγματική μεθόδευση η πρόταση Τσίπρα

Πανέτοιμο, το νέο δεκανίκι Σαμαρά... "Καινούργιο" και "άφθαρτο" !!!

"Είμαστε σύμφωνοι ότι οι εκλογές δεν μπορούν να αιφνιδιάζουν την κοινωνία και πολύ περισσότερο την οικονομία. Οι κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού θα πρέπει να είναι σταθεροί. Από την πολιτική αβεβαιότητα οι μόνοι που ωφελούνται είναι αυτοί που τζογάρουν στην αποτυχία της χώρας. Η έναρξη της διαδικασίας Aναθεώρησης του Συντάγματος, ένας δικαιότερος εκλογικός νόμος, μια πατριωτική πρόταση για το χρέος και βέβαια η εκλογή ενός ισχυρού Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητες αυτής της Βουλής πριν διαλυθεί για να πάμε συντεταγμένα σε εκλογές"

προβοκατορας: ...Κι αν ψάξετε να βρείτε μια διαφορά, σ' αυτό το κείμενο, από τις θέσεις...
των ΣαμαροΒενιζέλων, έστω ένα ...κόμα, μια τελεία ή μια οξεία, δεν θα βρείτε... 

Και δεν θα βρείτε, γιατί απλά, είναι σημερινη ανακοίνωση, από το ...Ποτάμι !

Το νέο δεκανίκι Σαμαρά, είναι πανέτοιμο, σε περίπτωση που το παλιότερο (ΠΑΣΟΚΟελιά) σαπίζει και μπορεί ανα πάσα στιγμή, να σπάσει...!


Το site και οι σελίδες του Jo Di σε Facebook και Twitter εξαφανίσθηκαν μετά από αυτή του τη δημοσίευση 


via Jo Di graphics http://www.jodigraphics.net/?p=6411

Κλαίγεται και απειλεί με μηνύσεις ο Χατζηνίκος στο τουίτερ γιατί λέει τον κυνηγάνε οι χρυσαυγίτες (Στέφανος Χίος) και αναδημοσιεύουν αποσπασματικά πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται όργανο του Δον Μαρινάκη. Λεπτομέρεια το ότι το απόσπασμα το οποίο και δεν είναι καθόλου "αποσπασματικό" ώστε να παρερμηνευτεί το περιεχόμενό του, είναι απομαγνητοφώνηση των κοριών της ΕΥΠ και είναι στη δικογραφία για τα στημένα στο ποδόσφαιρο.

Τελικά ακόμα και οι κατά γενική ομολογία έξυπνοι-πονηροί δημοσιογράφοι, αν αρχίσουν να προσπαθούν να σώσουν τα άσωστα, αστεία χρυσαυγίτικης νοημοσύνης επιχειρήματα χρησιμοποιούν. Το κακό για το Χατζηνίκο είναι ότι τα δικά του επιχειρήματα δεν απευθύνονται μόνο σε ούγκανα της ΧΑ.

Δεν είναι συνομιλία με τον Δον Μαρινάκη για πολιτικές μηχανοραφίες Χατζηνίκο μας, είναι αρχαιοελληνικός χαιρετισμός!





Ο Jo Di κέρδισε το Τζόκερ

Δεν εξαφανίστηκα Πιτσιρίκο, απλά κέρδισα το Τζόκερ

Καλησπέρα Πιτσιρίκο, Jo Di εδώ. Σου γράφω από το εξωτικό Codrington της νήσου Μαρμπούντα, η οποία μαζί με την Αντίγκουα αποτελούν ένα νησιωτικό κράτος στο Αρχιπέλαγος των Μικρών Αντιλών, εκεί στον Ατλαντικό δίπλα σχεδόν στα Μπαρμπάντος που «φορολογείται» η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ.
Δεν εξαφανίστηκα Πιτσιρίκο, απλά κέρδισα το Τζόκερ και ως εκ τούτου απολαμβάνω τα καλά του καπιταλισμού, απαλλαγμένος από την φοβία της κατακραυγής από τον περίγυρό μου.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω στο Άγιο Όρος αλλά πλέον έχει γίνει πιο κοσμικό κι από τη Μύκονο οπότε επέλεξα την ασφάλεια των Αντιλών.
Αύριο θα σου στείλω ένα εισιτήριο να έρθεις να με βρεις να συζητήσουμε από κοντά.
Μέχρι τότε σε φιλώ
Και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα: Η εξαφάνιση μου από το διαδίκτυο δεν έχει να κάνει με απειλές από τον Χατζηνικολάου ή τον Μαρινάκη, δεν έχει να κάνει με το μισθό που μου έκοψε η Κουμουνδούρου, δεν έχει να κάνει με το χαρτζιλίκι που σταμάτησε να μου δίνει ο Καμμένος. Έχει να κάνει με προσωπικά ζητήματα που προέκυψαν και που απαιτούν της πλήρους προσοχής μου. Αυτά προς το παρόν.
Καλό βράδυ!
Jo Di
(Αγαπητέ Jo Di, ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα κατάλαβες -με την ανησυχία που προκάλεσε η σημερινή εξαφάνιση του site σου και των λογαριασμών σου στα social media- πως σε αγαπάνε πολλοί άνθρωποι, οπότε, αν χρειαστείς κάτι, εδώ είμαστε. Σφύριξε ή κάνε ένα κολάζ, και θα τρέξουμε. Θα έρθω στην Μαρμπούντα αλλά όχι αμέσως, γιατί τώρα πρέπει να μαζέψω τις ελιές. Θα έρθω σε λίγες μέρες. Θα σου φέρω και λάδι από το δικό μου, να βάζουμε για αντηλιακό. Φιλιά!)
- See more at: http://left.gr/news/o-jo-di-kerdise-tzoker#sthash.5hYi1DHe.dpuf


Μέχρι εκεί έφτασε ο Σαμαράς....

του Κώστα ΚουφογιώργουΑναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas 


"Αναρχό-άπλυτοι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!" Σαμπουάν

1 σχόλιο: