Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Φασιστόμουτρα του κερατά...


nasia
πρυτανομπατσος ...........    νέο είδος στο προσκήνιο ..

Βλέπω αυτές τις αντιδράσεις για τα μέτρα αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια και πραγματικά μερικοί κάνετε λες και έχουμε δημοκρατία...

φορτσακης όπως χούντα




Εγώ θα έβαζα κι undercover ασφαλίτες στην εξεταστική στα πανεπιστήμια. Θα σου δείχνουν να αντιγράψεις και μόλις το κάνεις σύλληψη.

Miltos @miltostr
Φορτσάκης (κο)πρύτανης του ΕΚΠΑ: «Να καταλάβουν όλα τα κόμματα ότι δεν τα θέλουμε στα πόδια μας». Το λέει χωρίς ντροπή ο κομματικά διορισμένος σε 56 θέσεις..

 · 

                                                                                         
 

Πριν από 4 ώρες
Η αμήχανη στιγμή που ο φασίστας δεν μπορεί να καλέσει τα τανκς να κατεβάσουν το πανό στο φόντο
3 retweets1 favorite


"Λοβέρδος υπέρ Φορτσάκη: Ο χώρος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν είναι ξέφραγο αμπέλι" Την Ελλάδα όμως Κε Μαλάκα ξέρατε να την κάνετε οτι θέλετε
 · Φυσικά και είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Αρκεί βέβαια όσοι τις διακινούν να μην είναι τίποτα μαλλιάδες, περίεργοι, αριστεροί.








 



Έντονη αντίδραση των φοιτητών στην "τάξιν και ασφάλειαν" του πρύτανη Φορτσάκη

  • Τετάρτη, Οκτ 22 2014
Έντονη αντίδραση των φοιτητών στην "τάξιν και ασφάλειαν" του πρύτανη Φορτσάκη


Ηλεκτρισμένο εξακολουθεί να παραμένει το κλίμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με τη φοιτητική κοινότητα να προβάλλει σθεναρές αντιστάσεις στις προθέσεις του πρύτανη κ. Θόδωρου Φορτσάκη να μετατρέψει το ίδρυμα σε έναν κλειστό ελεγχόμενο χώρο ο οποίος μάλιστα θα φρουρείται και από ομάδες ιδιωτικών εταιρειών σεκιούριτι.


Νωρίς το μεσημέρι, φοιτητές μπήκαν στο γραφείο του πρύτανη, όπως λένε οι ίδιοι, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν μαζί του, και ανήρτησαν πανό όπου γράφει "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία".

Από την πλευρά του, ο κ. Φορτσάκης διαψεύδει τα περί προγραμματισμένου ραντεβού και καταγγέλλει πως οι φοιτητές εισέβαλαν στο γραφείο του και κάνουν κατάληψη.

Ο πρύτανης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, υποστηρίζει ότι δεν κατέθεσε μήνυση, αλλά κλήθηκε από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση, δηλώνει πως η πρυτανεία τελεί υπό κατάληψη, ωστόσο παραδέχεται ότι δεν εμποδίστηκε να μπει ούτε εκείνος ούτε κάποιος από τους εργαζόμενους.

Τονίζει ο κ. Φορτσάκης, ότι δεν θέλει να καλέσει τα ΜΑΤ, δεν είναι λύση αυτή, επισημαίνει και κάλεσε τους φοιτητές να παραστούν με αντιπροσωπεία τους στη συνεδρίαση της Συγκλήτου, που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι πηγές από την Εισαγγελία σημειώνουν ότι δεν κινήθηκαν αυτεπάγγελτα.

Αναφερόμενος στα της παραχώρησης της φύλαξης σε ιδιωτική εταιρεία, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ σημειώνει πως δεν εκπροσωπεί κανέναν σεκιούριτι, αλλά από τη στιγμή που η θέση των φυλάκων των διοικητικών υπαλλήλων καταργήθηκαν δεν μπορεί να μείνει αφύλακτο το Πανεπιστήμιο. Δηλώνει δε, ότι οι σεκιούριτι εκδιώχθηκαν πριν από δύο ημέρες από τους καταληψίες.

Οι φοιτητές, ωστόσο, από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν εκδίωξαν τους σεκιούριτι αλλά αυτοί έφυγαν από μόνοι τους όταν οι φοιτητές τους ενημέρωσαν για την κατάσταση.

Οι φοιτητές αποχώρησαν από το γραφείο του πρύτανη νωρίς το μεσημέρι.


Mαρκογιαννάκης: "Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει σοβαρή κυβέρνηση πρέπει να ξεχάσει τα Εξάρχεια, τους μαλλιάδες και τους ψωριάρηδες"




Νέο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το σύστημα ελέγχου εισόδου στα πανεπιστήμια.

"Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει σοβαρή κυβέρνηση πρέπει να ξεχάσει τα Εξάρχεια, τους μαλλιάδες και τους ψωριάρηδες", είπε στον Αlpha 989 ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στον απόηχο της κατάληψης στο Καποδιστριακό μετά την είσοδο βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


αυτός που αρνείται να κουρέψει το χρέος κατηγορεί τους μακρυμάλληδες του ΣΥΡΙΖΑ!!!



Προφανώς, οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών που έτρεχε να υπερασπιστεί ο Μαρκογιαννάκης στα Χανιά, ήταν κοντοκουρεμένοι & φρεσκοξυρισμένοι.

πίσω στο 1967 και στον Λαδά, τον προϊστάμενο του πατέρα Πλεύρη... αυτός περηφανευόταν ότι κούρευε τους νέους...


Κομμώσεις "Ο Μαρκογιαννάκης". Με την ψιλή, με χτένα, με χορτοκοπτικό, με κασμά. Πτυχιούχος Νόμου 4000 περί τεντιμποϊσμού. Τιμαί λογικαί.


Ψωριζαίοι.



Στη ΝΔ έχουν πρόβλημα με τους μαλλιάδες απο τοτε που η Βισση παρατησε τον Σαμαρα για τον Καρβελα.

Μην ξανακούσω κανέναν ή καμία να μου πει να κόψω τα μαλλιά, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.
Εγώ μαφιόζος σαν τον Μαρκογιαννάκη δεν πρόκειται να γίνω στα γεράματα.

                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου