Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Άκου φασιστάκο..



Ο φονιάς ο Ρουπακιάς δήλωσε από την φυλακή ότι 
"για να είσαι μέλος στην ΧΑ πρέπει να εισαι και πολύ Ναζί". 

Άκου φασιστάκο, το κρανίο σου θα γίνει μια μέρα πτυελοδοχείο στα γραφεία των διευθυντών των hedge funds. 

Για αυτούς δούλεψες, για να συνεχίζουν να σταλάζουν τον φόβο στις μάζες, τον τρόμο ότι δίχως τις αγορές θα σβήσει η ύπαρξη μας. 



Ζούμε την εποχή της παγκόσμιας τρομοκρατίας των αγορών. Αυτές εξαγοράζουν πολιτικούς και φασιστοειδή που τους υπηρετούν τρομοκρατώντας τους ότι θα ξεσκεπάσουν τις βρωμιές τους. Οι πολιτικοί (βλέπε Σαμαράς-Βενιζέλος-Σημίτης-Παπανδρέου) που γέννησαν την οικονομική κρίση, με την σειρά τους καταστροφολογούν οτι χωρίς τις αγορές θα έρθει το τέλος. 

Το νομικό σύστημα και οι δικαστές σε φοβίζουν ότι χωρίς αυτούς να σε προστατεύουν χάθηκες αλλά αθωώνουν τις αγορές και τα μίσθαρνα όργανα τους. 

Οι τραπεζίτες (βλέπε Παπαδήμος -Στουρναρας-Χαρδουβελης) ότι θα εξαφανιστούν τα λιγοστά ή τα πολλά ευρώ σου χωρίς αυτοί να στα φυλάνε όπως ξέρουν, τραβώντας δάνεια από το κράτος στηρίζοντας τις αγορές. 

Οι επιχειρηματίες μας φοβίζουν ότι θα πάρουν τις επιχειρήσεις τους και θα φύγουν αν πληρώσουν τον φόρο που πρέπει. Τέλος τα ΜΜΕ που δουλεύουν για όλους τους προηγούμενους σε πείθουν ότι πρέπει να κάτσεις ήσυχος να ζεις μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο, γιατί αυτοί ξέρουν το καλό σου διαφορετικά αν τολμήσεις να ψελλίσεις "κι αν υπάρχει άλλος δρόμος? 
αν πώ ένα φτάνει πια?" έρχεται ο τρόμος και το σκοτάδι. 

Αυτός είναι ο φασισμός του φόβου που πάνω του θησαυρίζουν οι αγορές, τον τροφοδοτεί ο Σοιμπλε, τον διανέμει ο Σαμαζέλος, τον επικοινωνούν τα media, τον προστατεύει η δικαιοσύνη και τον εκτελεί ο Ρουπακιάς.
..................................................................................................................................................................
Όλοι στη συναυλία στο Σύνταγμα απόψε για να κοπεί το φονικό χέρι του φασίστα, για να φοβηθούν και οι αγορές έναν κυρίαρχο λαό!

3 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα με το κειμενο "ακου φασιστακο"..
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...
    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..ΡΟΥΠΑΚΙΑς Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ , ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΟΛΟΙ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ Κ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΙ..ΚΡΙΜ Α ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τρομοκρατηςαν κ εμεις μασησαμε;
    Ε οχι..τελος πια..ολα εχουν ενα τελος..ολα..
    Δεν φοβομαστε, δεν μασαμε, τα φασιστοειδη ειναι γυρω μας, χρεος μας να τα εξαφανισουμε κ δεν εννοω μονο την ΧΑ αλλα κ όλους όσους την κρυφουποστηριζουν ( βλεπε σαμαρας και λοιποι)
    Ρε φασιστακο πεθαινεις καταλαβε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηνταγμα ολοι ρε..να διωξουμε τα φασισταρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή