Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

η φίλη μου Μαρία Αντωνίου..



Ένας ακόμη συνάνθρωπος μας που έχει την ανάγκη μας, ας βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη κι ας την βοηθήσουμε, εμείς οι πλούσιοι. Δεκτά μόνον κέρματα παρακαλώ
τα μεγάλα, τα δίευρα, κατευθείαν στο κεφάλι της, μπας και ξυπνήσει και δει την πραγματικότητα και τη χλίδα μέσα στην οποία ζούμε
Μαρία Αντωνίου η βουλευτής της ΝΔ που παιδεύεται, να τα βγάλει πέρα με 1500 ευρώ το μήνα
LikeLike ·  
 



H σκληραγωγημένη Μαρία Αντωνίου (βουλευτής ΝΔ): «Εγώ έχω μάθει να ζω και με…1.500 ευρώ» (βίντεο) http://left.gr/









18 hrs · Η κυρία που έμαθε να ζει απο τα δωράκια των γουναράδων και την ψήφο τους δεν θα επιβιώσει όταν θα μείνει εκτός βουλής.

Ραντεβού στα γουναράδικα



Η «θυσία» της Μαρίας Αντωνίου, ΝΔ: «Δεν είμαι πλούσια! Μπορώ να ζήσω και με 1.500 ευρώ» [vid]

Αφιερώνω με αγάπη και κατανόηση στην βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ Μαρία Αντωνίου (γνωστή στους φίλους της ως Μαρία Αντωνιέττα) που δήλωσε ότι μπορεί να ζήσει και με 1500 ευρώ, και παρακαλώ όποιον μπορεί να μεσολαβήσει για να γνωριστεί με τον συμ-βουλευτή της του ιδίου φυράμ... ε, χμ, κόμματος (τον πώς-τον-λεν, τον γεματούλη ντε), ο οποίος τις προάλλες είχε δηλώσει κάτι ανάλογο, προκειμένου να βρουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον φτωχό, πλην αιώνιο έρωτα.
The Rolling Stones - Out Of Time.
YOUTUBE.COM
LikeLike ·  · 

Δεν ξέρω, αλλά αυτή η βουλευτίνα της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου, με τη δήλωσή της πως "μπορεί να ζήσει ΑΚΟΜΗ και με 1.500 ευρώ τον μήνα", με άγγιξε.
Είναι μία από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου