Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ;


Αυγή Μ. Πλατσή

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ;

Ένας κλινικά νεκρός μέσα σε γήπεδο, είτε γιατί προσπάθησε να χωρίσει τους φασιστοσυμπεριφερόμενους αντιπάλους των δύο ομάδων, όπως διαβάζω, είτε για όποιον άλλο λόγο ουδεμία σχέσιν έχοντα με παθολογικά αίτια........
.....κι ο κόσμος Αμφιπολιάζεται.







Δευτέρα, με χίλια προβλήματα στο κεφάλι, τους απλήρωτους λογαριασμούς, ΔΕΗ, Forthnet, ΕΥΑΘ να μου κραδαίνουν το μαχαίρι της διακοπής από Τετάρτη, να χάνω το Εφετείο για το σπίτι για ένα πεντακοσάρικο κι όλα αυτά επειδή καθυστερεί η ΔΟΥ, να ανοίξει το σύστημα για το Ε9, το πάει από βδομάδα σε βδομάδα, ώστε να πουληθεί το ακίνητο στενού συγγενικού μου προσώπου που θα με βοηθούσε να πάρω μιαν ανάσα. Για λίγες μέρες, χάνω δικαστικό αγώνα τριών χρόνων και το σπίτι.
Και δεν μου φτάνει το ζόρι, ανοίγει ο γιος μου την τηλεόραση και ακούω τον Τατσόπουλο και τον Θεοδωρόπουλο να έχουν αρπάξει τους συστημικούς κασμάδες και να αποδομούν μεθοδικά, με την άνεση της συγγραφικής τους γλώσσας, τις εξαγγελίες του σύριζα για την ανακούφιση της χειμαζόμενης και πανταχόθεν βαλλόμενης κοινωνίας.
Αν αυτή είναι η διανόησή μας, δηλώνω αναλφάβητη.

Η παροιμία "Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" πρέπει να διαγραφεί. 5 χρόνια τώρα ταλανίζουν τον ελληνικό λαό κ το χαίρονται



Μας πέταξαν έξω και απ' την Eurovision...
Εκεί μας φτάσαν οι ΑΛΗΤΕΣ...

ΕΝΦΙΑ χωρίς καπότα Για ορισμένους, "Λαϊκισμός" είναι οποιαδήποτε φράση δεν μεταφράζεται σε "Γαμήστε τους
εργαζόμενους, συνταξιούχους και κοινωνικές παροχές"

Pagios Panagiotis
καλημέρα

Συγκινητική η συστράτευση όλων των .....πατριωτών πολιτικών δημοσιογράφων ,πανεπιστημιακών, τραπεζιτών, για να μας ...σώσουν απο αυτόν που θέλει να διαλύσει τη χώρα .

Μην ακούτε τον Τσίπρα δεχθείτε τη μοίρα σας


Ανορθογραφίες

ΕΠΕΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ.......... ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ .... ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ......... ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ .......... ΔΕΝ ΕΙΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ......... ΜΕΡΑ ΣΑΣ






Κυριάκος Αγγελόπουλος

Το ερώτημα "ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" αντικαθίσταται πια με το "ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ".
Κανένας δεν ρώτησε όμως τους πολίτες πού θα βρουν τα λεφτά για να πληρώσουν όλα αυτά τα χαράτσια.
Υποκριτικά τα παπαγαλάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μιλάνε για χρέη που έχουμε στα κράτη της Ε.Ε. και κανένας δεν απολογείται για το πώς μεταφέρθηκαν τα χρέη από τους ιδιώτες στα κράτη.



Νίκος Ονάσογλου Δ'
αυτός ο υπερήφανος λαός (ο ελληνικός ντε) μπορεί στο όνομα της διάσωσης της χώρας να κατάπιε μνημόνια, εξευτελισμούς, αυτοκτονίες, αλλά την μη συμμετοχή της Ελλάδας στην Γιουροβίζιον δεν μπορεί να την ανεχτεί...η κοινωνική έκρηξη είναι μονόδρομος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου