Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ψηθείτε να φλερτάρουμε όλοι τον Νικολόπουλο.....



Μια και ο κύριος Νικόλαος Ι. Νικολόπουλος είναι "χριστιανοδημοκράτης", καλόν θα ήτο να μας απαντούσε αν η ύβρις "πουσταριό" που εκστόμισε κατά συνανθρώπου, αναφέρεται στις αξίες της Xριστιανοσύνης ή της Δημοκρατίας. Αυτό σε πρώτη φάση.


Ποιος είναι ο Νικολόπουλος...;;; Πόσους θα διαφημίσετε δωρεάν...;;; :ΡΡΡ


Πάντως σκεφτείτε ότι τους Νικολόπουλους, κάποιοι τους ψηφίζουν, έτσι? Για να μην ξεχνιόμαστε...

adiasistos @adiasistos
Εγώ θα έβαζα υπεύθυνο για τον τουρισμό στη χώρα τον @NikNikolopoulos. Έχει τον τρόπο του με τους ξένους.

μετά τον Λουξεμβούργιο πρωθύ, Χιλιανός στρατιωτικός δηλώνει ευθαρσώς οτι είναι γκέυ...
φιλελέδες είστε οι μόνοι που μένετε αγάμητοι

Δεν νομίζω(κατα την ταπεινή μου γνωμη),Αριστεροί,Κομμουνιστές,ανθρωποι εν τελει προοδευτικοί,να ειναι ομοφοβικοι.....
Αλλα τα ψηφουλακια εχουν γίνει πολυ ακριβά τα άτιμα"

‪#‎Νεστωρ‬


  No comments.... !!!!!



adiasistos @adiasistos ·
Αλήθεια αγαπητέ @NikNikolopoulos η εκκλησία αρνείται να δεχτεί τα λεφτά από τους φόρους των ''πουσταριών''; Φαντάζομαι θα τα σιχαίνεται..

Νιώθουμε ασφάλεια που αγωνίζεται ενάντια "στον Σαμαρά" ο κύριος Νικολόπουλος   
10 hours ago · Like · 3

Και τώρα που ο Νικολόπουλος αποκάλεσε πουσταριό το πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου...καταργήθηκε ο ενφια, πέσαν οι τιμές στα σουπερ μάρκετ...και αύριο ανακοινώνεται η αύξηση του κατώτερου μισθού....





Δραχμαντινετζάντ ‏@giopso 6 ώρες

Ο θεός μας έστειλε τον Νικολόπουλο για να μας δείξει ότι οι νεοέλληνες θα φτάσουν σε 6.000 χρόνια το πνευματικό επίπεδο των ουρακοτάγκων.

Μην επιτίθεστε στον Νικολόπουλο. Σεβαστείτε την ιδιαιτερότητα των ψηφοφόρων του

Και κάθονται στην Πάτρα κάθε χρόνο και κατασκευάζουν νέο, διαφορετικό καρνάβαλο ενώ έχουν πρόχειρο εκεί δίπλα τον Νικολόπουλο...

Δραχμαντινετζάντ ‏@giopso 18 ώρες
Αν είχε χιούμορ ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου θα δήλωνε ότι δεν θα εγκρίνει νέο δάνειο στην Ελλάδα αν δε γαμήσει τον Νικολόπουλο


Ψηθείτε να φλερτάρουμε όλοι τον Νικολόπουλο.

Μπίρλας και Κόρκος ‏@kakomyrios 20 ώρες
Τον Νικολόπουλο τον πείραξαν οι γκέι πρωθυπουργοί, όχι η πολιτική τους. Κλασική επάρατος Δεξιά.


Γλωσσολόγος Μένιους ‏@glwssologos 20 ώρες
Φαντάζομαι πως η ΝΔ θα κάνη άνοιγμα και στον λαϊκοδεξιοταλιμπάν Νικ. Νικολόπουλο που αποκάλεσε 'πουσταριό" τον ΠΘ του Λουξεμβούργου.

ειπαμε:καποιοι φορουν παντελονια γιατι ειναι αντρες και καποιοι να μην κρυωνουν τα ποδια τους! Ο Νικολοπουλος ειναι κρυουλιαρης !




Γαλανόλευκοι αναμορφωτές της ηθικής , της Βουλής και του χριστιανισμού, τιγκαρισμένοι στα πατριωτικά αναβολικά, ξεσπούν (και) σε ομοφυλόφιλους.

http://dakrygono-a.blogspot.gr/


                              
Το διαδικτυακό τιτίβισμα ενός γαλανόλευκου αρχαιοαιληνα , κοινοβουλευτικού, τυπικού, εκπρόσωπου του δεξιού βόθρου, στρέφεται εναντίων ομοφυλόφιλων ή της ομοφυλοφιλίας με τον ξεχωριστό τρόπο που σκέφτονται τέτοιου είδους εθνικοπατριωτικά χριστιανικά πλάσματα.


Αποκαλεί τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ως πουσταριό όταν ο ντόπιος γαλανόλευκος ελληνάρας, πατριώτης και δεξιός , μαθαίνει ότι εκείνος έχει κάνει δημόσια τοποθέτηση για το γάμο του με άλλον άντρα. 


Ο ντόπιος αρχεοέλλινας δεν σταματά εκεί, συνεχίζει με νέα του δήλωση, καταθέτοντας δημόσια το σχέδιο του να σώσει την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Κρόνο, τον Άνω Λαγκαδά, τον κόσμο ολάκερο από την “αρσενοκοιτία” , προσθέτοντας στο ήδη δοκιμασμένο ορισμό του «πουσταριό» την έκπληξή μας για το εύρος του λεξιλογίου που χρησιμοποιούν τα γαλανόλευκα υποκείμενα του βόθρου της δεξιάς, δεν το λέμε προσωπικά συμπεριφορές θίγουμε όπως θα λέγε και ο Νικολόπουλος.


Όσο πιο σάπιο και ολοκληρωτικό είναι ένα καθεστώς , όπως το σημερινό ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς στην Ελλάδα τόσο ανάλογα είναι τα πολιτικά αντικείμενα που σταβλίζονται στους μηχανισμούς της κυριαρχίας του. Η παλιανθρωπιά , είναι πολύ εύκολο να πολιτικοποιηθεί και το πετυχαίνει , θύμα της οι άνθρωποι και η ελευθερία

Οι ομοφυλόφιλοι όπως και άλλες κοινωνικές και πολιτικές ομάδες διώχθηκαν με τον πιο βίαιο τρόπο από εθνικόφρονες , δεξιούς δεδηλωμένης ανωτερότητας, ρατσιστές κλπ. Με την αντίσταση των λαών όλη αυτη οι πλέμπα, καταδικάστηκαν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και σήμερα που οι "αντικειμενικές συνθήκες" των διεθνών μηχανισμών του Κεφαλαίου ωρίμασαν, μας τους ξαναεπιστρέφουν .. 


Ο φόβος πρέπει να ξανακυριαρχήσει για να χειραγωγήσει τις κοινωνίες , η υποτίμηση της ελευθερίας και της Ζωής όλων μας είναι στοιχείο του ακροδεξιού φιλελευθερισμού που απλά σε όλες τις γλώσσες και σε όλες τις εποχές ονομάζεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ


Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι καψούρης.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, μόλις έμαθε ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Σαβιέ Μπετέλ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του. Γιαυτό και
του επιτέθηκε  αποκαλώντας τον πούστη.

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είχε υποσχεθεί στον Νίκο Νικολόπουλο ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός του. Όμως οι γονείς του Σαβιέ Μπετέλ  ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τον Νίκο Νικολόπουλο αφού προτιμούσαν για γαμπρό τους έναν εκλεπτυσμένο βορειοευρωπαίο και όχι τον μπουρτζόβλαχο από την χρεωκοπημένη Ελλάδα. Αυτό όμως που έσπασε το γυαλί ήταν ο διωγμός του μπουρτζόβλαχου από την ελληνική κυβέρνηση, πριν από δύο χρόνια, μετατρέποντας τον από πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης σε περιθωριοποιημένο εξτρεμιστή. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν να ανεχτούν οι γονείς του Σαβιέ Μπετέλ  ξεκαθαρίζοντας του ότι αν αρραβωνιάζονταν τον Νίκο Νικολόπουλο θα τον αποκλήρωναν.

Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, με μεγάλο πόνο, παράτησε τον εκλεκτό της καρδιάς του και δέχτηκε τον εκλεκτό των γονιών του. Και ο Νίκος Νικολόπουλος απογοητευμένος πλέον είναι ικανός για το χειρότερο. Ακόμα και να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία.

http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου