Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ελάτε χουντικοί, ελάτε χρυσαυγίτες... Και ήρθαν τελικά..

facebook
Update Status


Η διαφορά μεταξύ "προσχώρησης" και "σύμπραξης", είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη μεταξύ "γαμησιού" και "διείσδυσης".

adiasistos @adiasistos
Ελάτε χουντικοί, ελάτε χρυσαυγίτες... Και ήρθαν τελικά..




Αναδημοσίευση του βίντεο από 15.6.2014 λόγω της επίσημης ανακοίνωσης για συνεργασία Λάος - Νέας Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ακροδεξιά κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει ό,τι μπορεί για να αυξήσει τα κουκιά.
Ο Καρατζαφέρης με το 2,7 % στις ευρωεκλογές είναι ένας από τους πρώτους στόχους.
Του δόθηκε μεγάλη προβολή από τη δημόσια τηλεόραση και τα υπόλοιπα ΜΜΕ καθώς και άδεια εθνικής εμβέλειας για το βοθροκάναλό του. Ο Δαραβίγκας προέρχεται από το ΛΑΟΣ και πήρε έστω και για λίγες ώρες μια ακόμη κρατικοδίαιτη θέση από αυτές που μοιράζει αφειδώς η κυβέρνηση για να συσπειρώσει συναινούντες.
Το κράτος έχει γίνει παράγκα της ακροδεξιάς που προσπάθειά της είναι το παρακράτος να γίνει επίσημο κράτος.
Αυτοί που φώναζαν συνθήματα μέσα στη βουλή υπέρ του Μιχαλολιάκου χωρίς καμία παρέμβαση είναι οι υπάλληλοι της βουλής που διόρισαν οι φασίστες.


Όλα αυτά δεν πρέπει να τα δούμε μόνο ως μια πολιτική μεταβολή και φιασιστικοποίηση της εξουσίας και της κοινωνίας. Πρέπει να το δούμε κυρίως ως μια μεσαιωνική στροφή σε όλους τους τομείς της ζωής. Την δωδεκαετία 1933-1945 οι ναζί κατέστρεψαν τα πάντα στη Γερμανία με αποτέλεσμα η Γερμανία να μείνει πίσω στην ανάπτυξη του πολιτισμού της για την οποία είχαν προσπαθήσει γενιές επιστημόνων και ανθρώπων των γραμμάτων κακι των τεχνών. 


Στην Ελλάδα αλλόφρονες κήρυκες μέσα από την τηλεόραση κράζουν για άτυπες ποινές με ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια σε όσους κατέχουν καλάσνικοφ και δεν είναι δεξιοί, καθώς και για μεταγενέστερη επιεική μεταχείριση δολοφόνου, διότι ο φίλος του θύματος έγινε παραβάτης του νόμου. Σκοπός είναι ο εκφοβισμός της μάζας για να σώσουν χρεοκοπημένους τραπεζίτες και επιχειρηματίες που έχουν υπεξαιρέσει τις καταθέσεις.


Ένας ανεπάγγελτος, επιχειρηματίας, πρώην μποντιμπιλντεράς, που χρειάζεται η κυβέρνηση εκθέτει τα σκατά που έχει στο κεφάλι του για το έγκλημα, την ποινική δίωξη, τον δράστη ανάλογα με το φρόνημα μέσα από το ιδιωτικό κανάλι του.


         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου