Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.....(ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)

λαγός το    kefaloniapress.gr
Κρατάει Χρόνια Αυτή Η Κολόνια..... 
Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο site έχει "άμεση πληροφόρηση" για θέματα του τοπικού  ΣΥΡΙΖΑ. ............................................................................... 
Τώρα πως γίνεται και γιατί ;.....ε καλά τώρα...............
Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο ... κι εμείς κρυφό καμάρι! ...

 Ποιος ε, ποιος περιφερειακός σύμβουλος έκανε αίτηση στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ για μέλος?
http://www.clker.com/cliparts/Z/0/b/A/E/u/who-md.png 
                                                                               

 Λοιπόν νέο-ΣΥΡΙΖόπουλά μου ,επειδή δεν ξέρετε ότι έχω τα κονέ μου στας Αθήνας, την κάνατε από τη γωνία για να μη σας ανακαλύψω.. Ελα μου ντε που πέσατε επάνω μου! 

 Μαθαίνω ότι νέο εκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος του Θόδωρου Γαλιατσάτου μην έχοντας ουδεμία σχέση στο παρελθόν με τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς με την αριστερά, και επειδή κατάλαβε ότι αμα ζητήσει να γίνει μέλος στην ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς φοβάται ότι θα φάει πόρτα που θα είναι όλη δική του, έκανε αίτηση ένταξης στο κόμμα τσουπ στην Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στας Αθήνας!!
 Ελα μεγάλε! Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι! Ετσι έ?
Τι επιδιώκει? Να διευκολύνει τον νέο Περιφερειάρχη στο να του δώσει μια θέση (θέση ναναι και ότι νάναι) στη νέα Περιφερειακή Αρχή. Μα αντιπεριφερειάρχης, μα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μα θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  δεν τονε νοιάζει..  Εξάλλου όλα τα ξέρει.. όλα τα μαχαιρώνει.. Πφφφφφφφφφφ! 

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κεντρικά θα του κάνουν τη χάρη. Εξάλλου δυο Περιφερειάρχες ανά την επικράτεια έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ (τη Δούρου και τον Γαλιατσάτο) , θα τους έχουν ωπα-ωπα..  καθώς θα είναι το «δείγμα διοικήσης του ΣΥΡΙΖΑ»..

 Αλλά για έχετε τα μέντε σας, γιατι και  τα Αθηναϊκα Μέσα Ενημέρωσης  θα έχουν τις δυο αυτές περιφέρειες στο μικροσκόπιο έτοιμα να κάμουν την τρίχα τριχιά..  Για αυτό.. ας συμμαζευτεί ο ξερόλας.. Δεν θα πάθει και τίποτε να μείνει δυο χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να κάνει και μαθήματα μαρξισμού-λενινισμού για αρχάριους, να μάθει τα basics και μετά ας  διεκδικήσει ουφίτσια.. 

Oλα στο πιάτο τα θέλει πια! Ετσι ειχε μάθει , αλλά το καλό που του θέλω είναι να τα ξεμάθει αυτά. 
Α! ο Νικόλας ο Βαλλιανάτος δεν ειναι  πάντως.. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλωστε... δεν ειναι αυτά στο ήθος και στο πολιτικό παρελθόν του Νικόλα...

 ****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου