Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Tο Νέο τους Μοντέλο...Tο Νέο τους Μπορντέλο.





Από www.anemosnaftilos.gr

Ξεπετάχτηκε μέσα από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, μέσα από το πυώδες υπογάστριο του μικροαστισμού. Το αγκάλιασαν οι ελίτ και τα νέα τζάκια της δεκαετίας του '80 και του '90. Τα νεόπλουτα βλαχαδερά που τότε σκαρφάλωναν στα βόρεια προάστεια και κατσικώθηκαν στην εξουσία. Τα βρωμοπόδαρα κολεγιόπαιδα, τα φρικαρισμένα μπαστάρδια των προηγούμενω ελίτ που ασπάζονταν την σοσιαλδημοκρατία για να επιπλεύσουν.

Από δίπλα ο συρφετός του μεταπολιτευτικού σταρ-σίστεμ. Κάτι τσόλια τρίτης διαλογής, κάτι βιζιτούδες μοντέλες, κάτι ποπ-σκυλάδες με λαμέ φωνές. Ενέπνεε τον ανδρικό πληθυσμό με νέους κοινωνικούς κανόνες όπως "η σωστή γυναίκα πρέπει να είναι καριόλα και στο σπίτι και στο κρεβάτι", "οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε", "αφήστε τα ταγάρια και πιάστε τις λουί-βουιτόν". "αδελφές και παλικάρια να 'μαστε μαλλιά κουβάρια" κι άλλα τέτοια εξόχως νεο-μυκονιάτικα.

Τον χρηματοδότησαν γενναία. Σκοπός τους να τρομπάρει μέχρι σκασμού τη φούσκα που δημιουργούσαν, να στρώνει το χαλί για να προελαύνουν παλουκώνοντας δύο-τρεις γενιές με το όραμα της δερμάτινης, μανατζίρια πολυθρόνας, του δεύτερου και τρίτου αυτοκινήτου, του ξημεροβραδιάσματος στα γυμναστήρια, του γαμάω ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει στον στενό μου ορίζοντα.

Αυτός έπιασε να κόβει τα κλαδιά κι ο "αυριανισμός" τις ρίζες μέχρι να μείνει ολόκληρο το δέντρο κούτσουρο απελέκητο. 

Κι ύστερα πέρασαν οι τηλεοπτικές μπουλντόζες για να μη μείνει τίποτα όρθιο και να χτιστεί το νέο τους μοντέλο. Το νέο τους μπορντέλο.
Σαρώνονται τώρα...
Σκορπίζονται...
Διαλύονται μέσα στα ξερατά τους...
Γυρίζουν εκεί απ' όπου ξεκίνησαν. Στο σκουπιδοντενεκέ.

Κωλάνθρωποι!

Δυστυχώς η λοβοτομή, όμως, μένει...


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/07/t-t.html#ixzz36qf7f1wa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου