Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

τα ακούτε ρε:


Για κάποια ¨αριστερά" φιντάνια που προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειαζόμαστε συμμαχίες με τη διαπλοκή...... είναι οι γνωστοί "λίγοι" σε αξίες, τα γνωστά ερπετά, οι  δουλόφρονες γλυψιματίες ...........


http://7imeres.gr/
Επιμένει σε άλλη γραμμή ο Μηλιός – Αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς να πάμε ξανά σε εκλογές


 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει το βάρος στις κοινωνικές συμμαχίες και όχι στη συμπόρευση με τμήμα του μνημονιακού κοινοβουλευτικού συστήματος, το οποίο προσπαθεί να πλασαριστεί ως ''προοδευτική, εναλλακτική λύση''», αναφέρει σε άρθρο του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Γιάννης Μηλιός.

Αναφερόμενος στις δυνάμεις πολιτικές συμμαχίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής χτυπάει «καμπανάκι» και προειδοποιεί πως 
«ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαφυλάξει τον πυρήνα της πολιτικής του και να πορευτεί με το ξεκάθαρο δίλημμα: αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ ή ξανά εκλογές».

Όπως σημειώνει: «..ανεξάρτητοι βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ένας υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου, διατυπώνουν ένα λόγο ο οποίος δεν συνάδει με τις κόκκινες γραμμές του κόμματος».

Στο ίδιο πλαίσιο, εξηγεί πως «το πρόβλημα γίνεται οξύτατο όταν αναλογιστούμε ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που δείχνουν να έχουν κοινωνική δυναμική και αυτοπροβάλλονται ως πιθανοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν πολιτικό «συνασπισμό εξουσίας», δεδομένης της άρνησης του ΚΚΕ».

Τέλος, επικαλείται ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ποτάμι, «ο επικεφαλής του οποίου δηλώνει στους εθελοντές του κόμματος ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ(!)» και ξεκαθαρίζει ότι οι θέσεις αυτές δεν εφάπτονται με τις θέσεις του κόμματός του.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου