Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ....

Χούντα δεν είναι να σου κόβουν το μισθό και τη σύνταξη, χούντα είναι να μην έχεις ελευθερία, να έχει καταργηθεί το κοινοβούλιο, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Κάποιος να τη μαζέψει επιτέλους… Δεν αντέχεται τόση… δημοκρατικότητα από αυτή την κυβέρνηση – Κατά τα άλλα γλιτώσαμε από τη χούντα…

           


Βασιλικότερη του βασιλέως για μια ακόμα φορά η Σοφία Βούλτεψη… 

Με την ευκαιρία της …αποκατάστασης της δημοκρατίας, η κυβερνητική εκπρόσωπος, άνοιξε το κουτάκι και κατέβαζε ό,τι βλακείες μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος. Και σε μια ακόμα τηλεοπτική της εμφάνιση απέδειξε πόσο προκλητικά αντιδημοκρατική είναι αυτή η κυβέρνηση που κατέχει την εξουσία…

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και στους Σιομόπουλο-Ρογκάκο, η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: 
«Δεν είναι χούντα η περικοπή των μισθών ή των συντάξεων. Χούντα είναι τα ξερονήσια».
Η Σοφία Βούλτεψη προσπαθούσε να αποδείξει ότι έχουμε δημοκρατία σήμερα και ότι είναι ύβρις να συγκρίνει κανείς τη σημερινή δημοκρατία με τη χούντα. 
Άρα, η δημοκρατία αν χρειαστεί μπορεί να κόβει μισθούς, συντάξεις, να φτωχοποιεί το 40% των Ελλήνων που πλέον δεν έχει να φάει, να στέλνει στην αυτοκτονία 5.000 Έλληνες ή να παίρνει τα σπίτια των πολιτών επειδή χρωστούν στις τράπεζες και το Δημόσιο!

Αυτό, είναι σύμφωνα με την Βούλτεψη είναι δημοκρατία. Δημοκρατία δεν υπάρχει μόνον αν δεν υφίσταται κοινοβούλιο, αν δεν δημοσιεύονται οι νόμοι και αν υπάρχουν τα ξερονήσια. Εφόσον δεν υπάρχουν αυτά, τότε έχουμε Δημοκρατία!!!

«Επί 40 χρόνια ζούσαμε μια τεχνητή ανάπτυξη» είπε η Σ. Βούλτεψη, προφανώς για να δικαιολογήσει ως νόμιμες, συνταγματικές και απόλυτα δημοκρατικές τις περικοπές μισθών, συντάξεων και την ολοσχερή φτωχοποίηση του λαού.

«Παίρναμε συνέχεια, αλόγιστα δανεικά και διογκώσαμε το κράτος» επαναλάμβανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, οπότε καλώς κάνει ο Σαμαράς και βάζει τα πράγματα σε τάξη!!!

ΥΓ μπορεί η αξιόλογη δημοσιογράφος να παίζει και το ρόλο του λαγού....βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων....  ποτέ δε ξερεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου