Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Είναι αργά για δάκρυα, Νεοδημοκράτη συνταξιούχε!




                             

Λίγες μέρες πέρασαν, από τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, και το πρώτο "χαρμόσυνο" νέο για τους συνταξιούχους ήρθε......Σταματάει η καταβολή του ΕΚΑΣ, σε συνταξιούχος κάτω των 65 ετών. Είσαι 60, 61 ετών;; Σου λείπουν 100€;; βγες για μεροκάματο!


Μία εβδομάδα πέρασε από τις εκλογές, όπου ο Σαμαράς με κάποιο μαγικό τρόπο κέρδισε όντας δεύτερος, και το δεύτερο "χαρμόσυνο" νέο για τους συνταξιούχους έπεσε σαν κεραμύδα......Μείωση περίπου 6% στις επικουρικές συντάξεις. Από αυτές που δεν θα κοβόταν ούτε ευρώ, αλλά θα τις αύξανε σταδιακά ο Σαμαράς προεκλογικά!



Απευθύνομαι στους συνταξιούχος που ψήφισαν ΝΔ, όχι σε όλους.. Οι περισσότεροι αυτή τη φορά δεν ψήφισαν ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ, αν και στην κατηγορία τους του έδωσα ποσοστά κοντά στο 40% (πολύ λιγότερο από τις εκλογές του 2012)


* Το 2012, Νεοδημοκράτη συνταξιούχε με πήρες στον λαιμό σου, γιατί δεν σου είχε κοπεί η σύνταξη, θα σου κοβόταν τα δώρα, αλλά δεν πήγαινε αλλού το χέρι σου! 
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ....ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ
Το 2014, τα δώρα είχαν κοπεί, οι συντάξεις είχαν κοπεί, αλλά όταν σε συνάντησα προεκλογικά, αν και στην τράπεζα είχες μόλις 5-6, φοβόσουν τον Γλέζο που θα έπαιρνε από τις καταθέσεις κάποιων άλλων που έχουν 100 χιλιαρικάκια!

Τελικά, στην κάλπη, την έκανες την κουτουράδα σου, και αγνόησες, ότι έλεγε όλη η αντιπολίτευση (το ινερνετ δεν το ξέρεις, ή είναι του "διαβόλου) περί επερχόμενων περικοπών στις συντάξεις (τα κανάλια της διαπλοκής, αναγκάστηκαν προεκλογικά και στο έδειξαν).....


ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΔ!



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου