Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Και την Lady Gaga θα φέρει η κυβέρνηση στην Ελλάδα


Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δίνει τα ρέστα της και παίρνει δάνειο για προεκλογικούς λόγους. Οπωσδήποτε, αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή, αφού, μέχρι τώρα, πριν τις εκλογές είχαμε κυβερνητικές παροχές ή υπόσχεση παροχών.

      


Ίσως, στις επόμενες εθνικές εκλογές, τα πολιτικά κόμματα της -χρεοκοπημένης από δάνεια- χώρας να διαγωνίζονται στο ποιο μπορεί να πάρει το μεγαλύτερο δάνειο.

Όσο για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, φέρνει αύριο την Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να φέρει προεκλογικά και την Μπιγιονσέ.

Degusta Pizza - COSI CAFE BAR - Avenue caffe



Αν η Lady Gaga δεν επρόκειτο να έρθει στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, θα στοιχημάτιζα πως την φέρνει η κυβέρνηση, για να στηρίξει τον προεκλογικό της αγώνα.

Θυμάστε που είχαμε βγει στους δρόμους και φωνάζαμε πως δεν θα πληρώναμε την κρίση τους, πως «την κρίση να πληρώσουν οι καπιταλιστές» και διάφορα άλλα τέτοια «αναρχοκομμουνιστικά»;

Ε, και την κρίση τους πληρώσαμε, και τους τραπεζίτες πληρώσαμε, και τους εφοπλιστές, και τους καναλάρχες, και τα δάνεια του Mega, και τις πλαστικές και τα μπότοξ των παπαγάλων τους.

Όλα εμείς τα πληρώσαμε.

Και συνεχίζουμε να τα πληρώνουμε.

Και θα πληρώσουμε και το νέο δάνειο.

Μπράβο μας.

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου